دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

ششمین کنگره اروپایی فلسفه تحلیلی برگزار می‌شود

No image
ششمین کنگره اروپایی فلسفه تحلیلی برگزار می‌شود
ششمین کنگره اروپایی فلسفه تحلیلی در کراکو لهستان در روزهای 21 تا 26 آگوست سال 2008(31 مرداد تا 5 شهریور) به همت موسسه فلسفه دانشگاه یاگیلونیان لهستان برگزار می شود.
 
به گزارش خبرنگار آئین و اندیشه فارس این سلسله کنگره‌ها موسوم به ECAP هر سه سال توسط انجمن اروپایی فلسفه تحلیلی به هدف ایجاد ارتباط و تشویق به همکاری فیلسوفان اروپایی برگزار خواهد شد. کنگره پیشین در سال 2005 در لیسبوا برگزار شد.
ششمین کنگره این انجمن به طور محلی و با همکاری موسسه فلسفه دانشگاه یاگیلولینان لهستان و آکادمی علوم این کشور برگزار می شود.  این همایش در کراکو بزرگترین شهر جنوبی لهستان در کنار رودخانه ویستوال برگزار خواهد شد. کراکو در قرون یازدهم تا شانزدهم پایتخت لهستان بوده است. این شهر میراث فرهنگی و آثار دیدنی حیرت انگیزی دارد. زبان برگزاری این همایش نیز انگلیسی می باشد  .
در ابتدای این همایش سخنگوی ریاست جمهوری لهستان و شهردار کراکو نیز سخنرانی خواهند کر.
فلسفه تحلیلی که با آغاز سده بیستم و با کوشش‌های فلسفی چهره‌های شاخصی چون فرگه؛ راسل؛ وایتهد و مور شروع شد عمدتا در کشورهای انگلیسی زبان چون آمریکا و انگلیس رشد کرد و با آثار اندیشمندانی چون ویتگنشتاین؛ کواین؛ آوستین؛ کارناپ؛ استراوسن؛ دیویدسون و ... بالید .
عمده مباحث فلسفه تحلیلی به تحلیل زبان؛ معرفت شناسی و مباحث منطقی و سایر فلسفه‌های درجه دوم چون فلسفه زبان؛ فلسفه ذهن؛ فلسفه اخلاق؛ فلسفه دین و ... می‌پردازد. علی رغم این نباید تلقی افراطی را که میان فلسفه تحلیلی و فلسفه قاره‌ای تمایزی پرناشدنی قائل می‌شود؛ جدی گرفت  .
در سالهای اخیر کوشش های فراوانی از سوی فیلسوفان برای تقریب این دو جریان فکری صورت گرفته است.
 
 
منبع: www.farsnews.ir

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

شفاعت، بالاستقلال یا بالواسطه؟

شفاعت، بالاستقلال یا بالواسطه؟

شرایط استحقاق شفاعت، بازدارنده از ارتکاب گناه باید توجه داشته باشیم که شفاعت نیز یکی از رحمتهای الهی است که خداوند بدین وسیله می‌خواهد بندگان گنهکار خویش را حتّی در قیامت و در آخرین لحظات تعیین سرنوشت نیز مایوس و ناامید نسازد.
No image

قلب ایمان

دین باید وجه الهی داشته باشد و دارای جنبه‌ای باشد که از آن به جنبه «ید الحقی» تعبیر می‌کنند، یعنی آن طرفی که طرف خداست، اصلا بدون خداوند که دین معنایی نخواهد داشت.
حضرت مهدی (عج) در کلام اهل تسنن

حضرت مهدی (عج) در کلام اهل تسنن

نخستین وجه مشترک میان تشیع و تسنن در مسأله ظهور منجی است
شفاعت و شبهات وهابیت‌

شفاعت و شبهات وهابیت‌

از زمان پیغمبر اسلام صلی‌الله‌علیه‌و‌آله تا کنون، درخواست شفاعت از شافعان راستین، جزء سیره مسلمانان بوده است.
مودت و محبت حضرت فاطمه(س) ضامن رهایی از آتش جهنم

مودت و محبت حضرت فاطمه(س) ضامن رهایی از آتش جهنم

حضرت فاطمه زهرا(س) شخصیت جامع و کامل الهی بزرگ و بی نظیر در بین زنان جهان بوده و هست و خواهد بود.
Powered by TayaCMS