دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

قصد کناره‌گیری آیت‌الله مصباح از موسسه امام خمینی

No image
قصد کناره‌گیری آیت‌الله مصباح از موسسه امام خمینی آیت الله مصباح یزدی رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) قصد دارد به دلیل پرداختن به تحقیق و تالیفات و نیز عارضه میگرن از ریاست این موسسه کناره گیری کند، اما بزرگان و علما حوزه از ایشان خواسته‌اند از این تصمیم خود صرف نظر کند و گفته می شود با استفعای وی نیز موافقت نشده است.
به گزارش «جهان» آیت‌الله مصباح سالهاست از سردردهای میگرنی رنج می‌برند و سه سال پیش نیز قصد داشتند برای تالیف کتاب و پرداختن به مسایل تحقیقاتی خود از ریاست موسسه امام خمینی(ره) کناره گیری کند و تا تعیین رئیس جدید این موسسه، حجت الاسلام رجبی مدیریت و هدایت این موسسه را به عهده خواهد گرفت.
پیشینه موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) به سال 1353 باز می گردد که در آن سال ها با نام موسسه در راه حق به ارایه خدمات آموزشی و فرهنگی به جوانان می‌پرداخت و سعی می کرد درباره انحرافات مارکسیسم و شبهه‌های تفکرات الحادی روشنگری کند.
فعالیت موسسه در راه حق با توصیه و حمایت امام خمینی (ره) بصورت آموزش طلاب جوان در رشته های علوم انسانی ادامه یافت تا اینکه بعد از رحلت امام خمینی با حمایت رهبر انقلاب، موسسه در راه حق به موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) تبدیل و فعالیت خود را به 12 رشته علوم انسانی و جذب دانشجو در سه مقطع کارشناسی، ارشد و دکتری گسترش داد.
هم اکنون در موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی بیش از 800 دانش پژوه مشغول به تحصیل هستند. این موسسه یکی از معتبرترین و پیشرفته ترین مراکز آموزش عالی در قم محسوب می شود.
منبع خبر:
پایگاه خبری جهان

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

شفاعت، بالاستقلال یا بالواسطه؟

شفاعت، بالاستقلال یا بالواسطه؟

شرایط استحقاق شفاعت، بازدارنده از ارتکاب گناه باید توجه داشته باشیم که شفاعت نیز یکی از رحمتهای الهی است که خداوند بدین وسیله می‌خواهد بندگان گنهکار خویش را حتّی در قیامت و در آخرین لحظات تعیین سرنوشت نیز مایوس و ناامید نسازد.
No image

قلب ایمان

دین باید وجه الهی داشته باشد و دارای جنبه‌ای باشد که از آن به جنبه «ید الحقی» تعبیر می‌کنند، یعنی آن طرفی که طرف خداست، اصلا بدون خداوند که دین معنایی نخواهد داشت.
حضرت مهدی (عج) در کلام اهل تسنن

حضرت مهدی (عج) در کلام اهل تسنن

نخستین وجه مشترک میان تشیع و تسنن در مسأله ظهور منجی است
شفاعت و شبهات وهابیت‌

شفاعت و شبهات وهابیت‌

از زمان پیغمبر اسلام صلی‌الله‌علیه‌و‌آله تا کنون، درخواست شفاعت از شافعان راستین، جزء سیره مسلمانان بوده است.
مودت و محبت حضرت فاطمه(س) ضامن رهایی از آتش جهنم

مودت و محبت حضرت فاطمه(س) ضامن رهایی از آتش جهنم

حضرت فاطمه زهرا(س) شخصیت جامع و کامل الهی بزرگ و بی نظیر در بین زنان جهان بوده و هست و خواهد بود.
Powered by TayaCMS