دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نشست‌های انجمن حکمت و فلسفه ایران برگزار می‌شوند

No image
نشست‌های انجمن حکمت و فلسفه ایران برگزار می‌شوند با حضور دکتر مجتهدی، دینانی، بهشتی و حبیبی سلسله نشستهای انجمن حکمت و فلسفه ایران با ارائه هفت نشست از آذرماه تا اسفند برگزار می‌شود.
به گزارش خبرگزاری مهر، "ملاحظاتی در فلسفه کانت" نخستین نشستی است که با حضور دکتر کریم مجتهدی 22 آذر برگزار می‌شود.
دومین نشست به نقد و بررسی کتاب "نصیرالدین طوسی، فیلسوف گفت‌وگو"، نوشته دکتر غلامحسین ابراهیمی دینانی اختصاص دارد که با حضور وی و دو تن از صاحبنظران و منتقدان 29 آذر برگزار خواهد شد.
بحث و بررسی درباره کتاب "رسائل الشجرة‌الالهیة" تألیف ‌شهرزوری، تصحیح دکتر نجفقلی حبیبی با حضور دکتر غلامحسین ابراهیمی دینانی، دکتر محمد خوانساری، دکتر نجفقلی حبیبی و دکتر سید محمود یوسف‌ثانی 13 دی و "درآمدی بر عهد جدید" با سخنرانی پیروز سیّار 4 بهمن و "فلسفة مدنی فارابی" با سخنرانی دکتر محسن کدیور 18 بهمن برگزار می‌شود.
" تمام جلسات روزهای پنجشنبه‌ ساعت 15 برگزار می‌شوند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

ابن سینا؛ نابغه مشرق زمین

ابن سینا؛ نابغه مشرق زمین

ابوعلی سینا معروف به شیخ الرئیس، یکی از بزرگترین و معروفترین فیلسوفان جهان اسلام می‌باشد که تاثیر وافری بر فلسفه و نظریات فلسفی نهاده است.
No image

از ممکن الوجود تا واجب الوجود

برهان صدیقین نخستین بار بر اساس آیات قرآن کریم و توسط ابوعلی سینا فیلسوف و دانشمند مسلمان ارائه شد.
ابن عربی و مخالفت عرفانی با قاعده الواحد

ابن عربی و مخالفت عرفانی با قاعده الواحد

آنچه مسلم است آنکه ابن عربی از جمله عارفان بزرگ مسلمان است. عرفان ابن عربی وحدت وجودی است.
تقریر علامه طباطبایی شاهکاری در مسئله برهان صدیقین

تقریر علامه طباطبایی شاهکاری در مسئله برهان صدیقین

گرچه علامه طباطبایی تقریر خود از برهان صدیقین را مبتنی بر کتاب اسفار ملاصدرا بیان می‌کند، اما به اذعان بسیاری از متفکران برهان علامه کاملترین و بهترین برهان نسبت به پیشینیان خود است.
مخالفان منطقی و عقلانی قاعده الواحد

مخالفان منطقی و عقلانی قاعده الواحد

آقا حسین خوانساری از جمله مخالفان سرسخت قاعده الواحد است.
Powered by TayaCMS