دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

انتشار کتاب توهین آمیز توسط یک صهیونیست

No image
انتشار کتاب توهین آمیز توسط یک صهیونیست اخیراً یک صهیونیست کتابی را نوشته و به چاپ رسانده است که در آن اتهامات و ادعاهای دروغین فراوانی به مسلمانان نسبت داده شده است.
به گزارش سرویس بین الملل «جهان»، در کتاب یاد شده، این شخص مسلمان را متهم کرده است که از ورق‌های انجیل در توالت استفاده می‌کنند.

بنابراین گزارش، نام این کتاب " گپی با تروریست‌ها " می‌باشد که توسط یک نویسنده و رهبر دایره لغو تبعیض نژادی مشهور در فلسطین اشغالی به چاپ رسیده است.
در قسمت‌هایی دیگر از این کتاب آمده است که مبارزان جنبش فتح در خلال درگیری در بیت اللحم در یک کلیسا برای رفع حاجت در توالت از کاغذهای انجیل استفاده می‌کردند.
وی همچنین ادامه می‌دهد؛ شکستن شیشه‌های کنیسه و ویران کردن درب‌های آن وارد دیگری استت که مسلمانان علیه یهودیان انجام داده‌اند.
این کتاب با قیمت 19 دلار در کتاب فروشی‌ها و در معرض فروش برای عموم قرار گرفته است.
از آنجا که مسلمانان انجیل و تورات را از کتب آسمانی و یهود و مسیحیت را ادیان الهی می‌دانند، اتهامات توهین آمیز این نویسنده، غیرواقعی به نظر می‌رسد.
jahannews.com

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

آیت الله سبحانی؛ جوانان برای حفظ اعتقادات خود به علمای اسلام رجوع کنند

آیت الله سبحانی؛ جوانان برای حفظ اعتقادات خود به علمای اسلام رجوع کنند

آیت الله جعفر سبحانی، دیروز در مسجد مقدس جمکران گفت: با جداشدن فرهنگ مهدویت و انتظار از تفکر دینی ما، چیزی از عقیده شیعی باقی نمی ماند.
رفع دغدغه‌های معاصر با بهره‌گیری از آموزه‌های دینی

رفع دغدغه‌های معاصر با بهره‌گیری از آموزه‌های دینی

جدا از تمرکز بسیاری از رسانه بر دیدار میان پادشاه عربستان و پاپ، گروه‌ها، جوامع و نهادهای دینی طی هفته ای که گذشت به بررسی سهم خود در بحران ایدز، زمینه های تازه همکاری، عرفان و رابطه علم و دین تمرکز کردند تا فصل تازه ای از دغدغه های معاصر خود را با بهره گیری از آموزه های دینی برطرف کنند .
Powered by TayaCMS