دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

بررسی فلسفه سیاسی قدیم و جدید در پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی

No image
بررسی فلسفه سیاسی قدیم و جدید در پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی رسا، سرویس فرهنگی ـ سومین نشست علمی گروه فلسفه سیاسی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با عنوان فلسفه سیاسی قدیم و جدید 28 آذر ماه برگزار می‌شود.
حجت الاسلام محمد سلمان، کارشناس گروه فلسفه سیاسی پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا از برگزاری سومین نشست علمی گروه فلسفه سیاسی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با عنوان فلسفه سیاسی قدیم و جدید در 28 آذرماه، با سخنرانی حجت‌الاسلام داود فیرحی خبر داد.
وی برگزاری این نشست را بحث تازه‌ای در عرصه فلسفه سیاسی دانست و پاسخگویی به مسایل پیش روی جامعه از جمله آزادی، سیاست و انگاره‌های جدید در مسایل روز را هدف این نشست خواند.
حجت الاسلام محمد سلمان موضوع مورد بحث در این نشست را سیر تطور فلسفه در جهان اسلام دانست و گفت: با توجه به این که فلسفه در جهان اسلام از یونان نشأت گرفته و گونه‌های مختلف فلسفه‌ در جهان اسلام وجود دارد، پرداختن به این موضوع می‌تواند برای پژوهشگران بسیار مهم باشد.
گفتنی است، این نشست علمی چهارشنبه، 28 آذرماه ساعت 10 صبح در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با میزبانی گروه فلسفه سیاسی پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی برگزار می‌شود.
منبع خبر:
خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

آیت الله سبحانی؛ جوانان برای حفظ اعتقادات خود به علمای اسلام رجوع کنند

آیت الله سبحانی؛ جوانان برای حفظ اعتقادات خود به علمای اسلام رجوع کنند

آیت الله جعفر سبحانی، دیروز در مسجد مقدس جمکران گفت: با جداشدن فرهنگ مهدویت و انتظار از تفکر دینی ما، چیزی از عقیده شیعی باقی نمی ماند.
رفع دغدغه‌های معاصر با بهره‌گیری از آموزه‌های دینی

رفع دغدغه‌های معاصر با بهره‌گیری از آموزه‌های دینی

جدا از تمرکز بسیاری از رسانه بر دیدار میان پادشاه عربستان و پاپ، گروه‌ها، جوامع و نهادهای دینی طی هفته ای که گذشت به بررسی سهم خود در بحران ایدز، زمینه های تازه همکاری، عرفان و رابطه علم و دین تمرکز کردند تا فصل تازه ای از دغدغه های معاصر خود را با بهره گیری از آموزه های دینی برطرف کنند .
Powered by TayaCMS