دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تالیفات آیت الله محمد محمدی گیلانی

No image
تالیفات آیت الله محمد محمدی گیلانی

فعالیتهاى علمى

تألیفات آقاى گیلانى در دو بخش کتاب و مقالات در مجلات گوناگون علمى و تخصصى کشور و کتاب است. فهرست آنها چنین است:

تألیفات

1 ـ المعاد فى الکتاب والسنة.

2 ـ قرآن و سنن الهى در اجتماع بشر.

3 ـ قضا و قضاوت در اسلام.

4 ـ تفسیر مناجات شعبانیه.

5 ـ تفسیر زیارت امین الله.

دو اثر اخیر حاوى مضامین بسیار عمیق علمى و عرفانى و پاسخ متین به شبهات وهابیت است و با مقدمه و پاورقى استاد زین العابدین قربانى لاهیجى به چاپ رسیده است.

6 ـ حقوق کیفرى اسلام.

7 ـ درسهایى از اخلاق اسلامى.

8 ـ شرح و تفسیر زیارت وارث.

9 ـ سروش قلم: مجوعه مقالات که به صورت عربى و فارسى تدوین یافته است.

10 ـ امام راحل و فقه سنتى: این کتاب در 172 صفحه توسط مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینى به چاپ رسیده است.

11 ـ شرح و تفسیر اسم مستأثر الهى در وصیت نامه سیاسى الهى امام راحل(قدس سره).

12 ـ ترجمه و تفسیر الهیات شفاء بوعلى سینا.

13 ـ شرح و تکمله بر کتاب «شوارق الالهام» حکیم لاهیجى.

14 ـ الامانة و الخلافة فى القرآن و الکتاب.

15 ـ عصمت الانبیاء.

شرح و حواشى این محقق توانا بر کتب رسایل، مکاسب، کفایه، فصوص الحکم، قانون بوعلى، اسفار ملاصدرا، منظومه ملاهادى سبزوارى که به چاپ نرسیده است. ضمناً صدها مقاله در موضوعات قضایى، کلامى، فلسفى، فقهى در مجلات گوناگون مانند: فقه اهل بیت، مکتب اسلام، نور علم، حوزه، پاسدار اسلام و... از ایشان به چاپ رسیده است. و صدها نوار سخنرانى در موضوعات گوناگون از وى در مراکز فرهنگى و غیره هست که در صورت تدوین مجموعه ى ارزشمندى خواهد شد.

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

چگونه دعا و نیایش شفابخش‌اند؟

چگونه دعا و نیایش شفابخش‌اند؟

نیروى سحر آفرین ایمان تا چه اندازه در سلامتى روانى و جسمانى انسان مفید و اثربخش است؟
آرزوهای طولانی و شیطان

آرزوهای طولانی و شیطان

ابلیس (پدر شیطان‌ها) سخت ناراحت گردید. و بالای کوهی در مکه به نام «تور» رفت و ‌فریادش بلند شد و همه یارانش را به تشکیل انجمن خود دعوت نمود. همه یاران و ‌فرزندان شیطان‌ جمع شدند.
چهار بال اخلاق در قرآن

چهار بال اخلاق در قرآن

چهار کلمه‌ى فوق چهار مرحله‌ى رفتارى را نشان مى‌دهد که بر حسب اراده و تقوا و تسلط بر نفس، انسان مى‌تواند در برابر کسانى که به او بدى مى‌کنند، عکس العمل نشان دهد.
No image

تناسخ و معاد

No image

نماز و امنیت‌

Powered by TayaCMS