دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نشست انسجام اسلامی در سیره نظری و عملی امام موسی صدر

No image
نشست انسجام اسلامی در سیره نظری و عملی امام موسی صدر به گزراش خبرنگار خبرگزاری رسا، گروه فلسفه سیاسی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، نشست اتحاد ملی و انسجام اسلامی در سیره نظری و عملی امام موسی صدر را با سخنرانی دکتر سید صادق طباطبایی، خواهر زاده امام موسی صدر برگزار کرد.
دکتر سید صادق طباطبایی با یادآوری تلاش‌های شبانه روزی امام موسی صدر در جهت تحقق وحدت اسلامی بین مسلمانان و علمای اسلام تصریح کرد: امام موسی صدر افزون بر تلاش در جهت این وحدت، خدمات شایانی برای ایجاد همبستگی و اتحاد بین ادیان و مذاهب دیگر انجام داد.
وی اتحاد ملی و انسجام اسلامی در سیره نظری و عملی امام موسی صدر را به سه محور تقسیم کرد و ادامه داد: وی ابتدا به بازسازی عزت و افتخار مسلمانان در دهه 60 و 70 میلادی در بین شهروندان درجه یک لبنانی پرداخت. سپس با القاء معنویت در بین پیروان مسیحی و دیگر ادیان و همچنین حضور و سخنرانی در مجالس و کلیساهای مختلف لبنان کار تبلیغی بزرگی انجام داد.
دکتر طباطبایی خدمت به بشر و تلاش جهت زدودن استعمار فرهنگی در بین انسان‌ها در سال 1340 شمسی را محور سوم فعالیت‌های امام موسی صدر برشمرد.
منبع خبر:
خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

چگونه دعا و نیایش شفابخش‌اند؟

چگونه دعا و نیایش شفابخش‌اند؟

نیروى سحر آفرین ایمان تا چه اندازه در سلامتى روانى و جسمانى انسان مفید و اثربخش است؟
آرزوهای طولانی و شیطان

آرزوهای طولانی و شیطان

ابلیس (پدر شیطان‌ها) سخت ناراحت گردید. و بالای کوهی در مکه به نام «تور» رفت و ‌فریادش بلند شد و همه یارانش را به تشکیل انجمن خود دعوت نمود. همه یاران و ‌فرزندان شیطان‌ جمع شدند.
چهار بال اخلاق در قرآن

چهار بال اخلاق در قرآن

چهار کلمه‌ى فوق چهار مرحله‌ى رفتارى را نشان مى‌دهد که بر حسب اراده و تقوا و تسلط بر نفس، انسان مى‌تواند در برابر کسانى که به او بدى مى‌کنند، عکس العمل نشان دهد.
No image

تناسخ و معاد

No image

نماز و امنیت‌

Powered by TayaCMS