دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر غلامحسین رضانژاد درباره علامه سید جلال الدین آشتیانی

No image
نظر غلامحسین رضانژاد درباره علامه سید جلال الدین آشتیانی

غلامحسین رضانژاد(نوشین):

«استاد آشتیانى که به حق برازنده لقب استادى به معنى حقیقى آن است، علاوه بر قلم و نگارش فنى و علمى فارسى، در تحریر علوم و معارف حقه به زبان عربى مسلط بوده و در این فن به شیوه قدماىِ سلف و نحوه عبارت نویسىِ محققان خلف، صلاحیت و چیره‌دستى خود را در آثار فراوانش به اثبات رسانده است. و عجب این است که چنان در حکمت و فلسفه و کلام مهارت دارند که در مصطلحات عرفا و دقایق مباحث و غوامض عرفانى اهل‌اللَّه و این دو نکته لطیف را مى‌توان از کتب حکمى و تحقیقات فلسفى مطبوع این حکیم، على التحقیق به آسانى دریافت...»

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

آیت الله سبحانی؛ جوانان برای حفظ اعتقادات خود به علمای اسلام رجوع کنند

آیت الله سبحانی؛ جوانان برای حفظ اعتقادات خود به علمای اسلام رجوع کنند

آیت الله جعفر سبحانی، دیروز در مسجد مقدس جمکران گفت: با جداشدن فرهنگ مهدویت و انتظار از تفکر دینی ما، چیزی از عقیده شیعی باقی نمی ماند.
رفع دغدغه‌های معاصر با بهره‌گیری از آموزه‌های دینی

رفع دغدغه‌های معاصر با بهره‌گیری از آموزه‌های دینی

جدا از تمرکز بسیاری از رسانه بر دیدار میان پادشاه عربستان و پاپ، گروه‌ها، جوامع و نهادهای دینی طی هفته ای که گذشت به بررسی سهم خود در بحران ایدز، زمینه های تازه همکاری، عرفان و رابطه علم و دین تمرکز کردند تا فصل تازه ای از دغدغه های معاصر خود را با بهره گیری از آموزه های دینی برطرف کنند .
Powered by TayaCMS