دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نماینده مردم مشهد در مجلس: پژوهش باید عمومی شود

No image
نماینده مردم مشهد در مجلس: پژوهش باید عمومی شود به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، عفت شریعتی پیش از ظهر امروز در حاشیه بازدید از نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری در جمع خبرنگاران با مثبت ارزیابی کردن برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان برای اولین بار در نمایشگاه بین المللی مشهد اظهار داشت : نمایشگاه مکانی برای عموم مردم است که برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی در آن می تواند این فرهنگ را در بین افکار عمومی نهادینه سازد .
نماینده مردم مشهد و عضو کمیسیون اجتماعی درمجلس با بیان اینکه با مشاهده غرفه های نمایشگاه که در آن ایده‌های نو وجود دارد به هر ایرانی احساس غرور دست می دهد، افزود: باید مسئولان و مدیران اجرایی استان حضور پر رنگ داشته باشند زیرا در این مکان پژوهشگران با ایده‌های نو در جهت رفع مشکلات صنایع حضور دارند و باید تعامل سازنده در این مکان‌ها ایجاد شود.
شریعتی در خصوص مصوبه اختصاص یک تا چهار درصد بودجه نهادهای دولتی به امر پژوهش اظهار داشت: پژوهش همیشه مظلوم بوده است و کار مجلس تصویب مصوبات است که انتظار می رود با سماجت‌ها و پیگیری‌های مسئولان دست اندرکار این اعتبار هر چه سریعتر محقق شود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

چگونه دعا و نیایش شفابخش‌اند؟

چگونه دعا و نیایش شفابخش‌اند؟

نیروى سحر آفرین ایمان تا چه اندازه در سلامتى روانى و جسمانى انسان مفید و اثربخش است؟
آرزوهای طولانی و شیطان

آرزوهای طولانی و شیطان

ابلیس (پدر شیطان‌ها) سخت ناراحت گردید. و بالای کوهی در مکه به نام «تور» رفت و ‌فریادش بلند شد و همه یارانش را به تشکیل انجمن خود دعوت نمود. همه یاران و ‌فرزندان شیطان‌ جمع شدند.
چهار بال اخلاق در قرآن

چهار بال اخلاق در قرآن

چهار کلمه‌ى فوق چهار مرحله‌ى رفتارى را نشان مى‌دهد که بر حسب اراده و تقوا و تسلط بر نفس، انسان مى‌تواند در برابر کسانى که به او بدى مى‌کنند، عکس العمل نشان دهد.
No image

تناسخ و معاد

No image

نماز و امنیت‌

Powered by TayaCMS