دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آموزه‌های اسلام برای غیرمسلمانان تبیین می‌شوند

No image
آموزه‌های اسلام برای غیرمسلمانان تبیین می‌شوند سازمان تربیت، علوم و فرهنگ اسلامی (آیسیسکو) به منظور تبیین آموزه‌های اسلامی استادانی را به کشورهای فیلیپین، پرو، ونزوئلا و کاستاریکا اعزام کرده است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسلامیک نیوز، سازمان تربیت، علوم و فرهنگ اسلامی ( آیسیسکو) به منظور تدریس زبان عربی به عنوان فراگیری قرآن و آموزه های اسلامی گروهی از استادان را به مرکز جوانان فیلیپین، مؤسسه فرهنگ اسلامی ونزوئلا و شورای مسلمانان پرو و مرکز فرهنگی اسلامی کاستاریکا اعزام کرده است.
این استادان علاوه بر آموزش زبان عربی و قرآن، فرهنگ اسلام را نیز معرفی می کنند و تعالیم اسلام و آموزه های دینی را آموزش می دهند.
پیش از این آیسیسکو استادانی را به کنیا، چاد، سومالی، بورکینافاسو، نیجر و نیجریه اعزام کرده بود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

«سبحان الله» با تسبیح تربت (سیدالشهداء)

«سبحان الله» با تسبیح تربت (سیدالشهداء)

«کسی که با تسبیح تربت (سیدالشهداء) یک مرتبه «سبحان الله» بگوید، چهارصد حسنه برای او نوشته می‌شود، چهارصد گناهش برطرف می‌شود، چهارصد درجه‌اش بالا می‌رود و چهارصد حاجتش برآورده می‌گردد.» (مصباح المجتهد شیخ الطوسی (قدس‌سره)، ص 678)
Powered by TayaCMS