دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

درخواست ترجمه آثار علامه بلاغی به فارسی

No image
درخواست ترجمه آثار علامه بلاغی به فارسی مدیر حوزه علمیه قم در آیین رونمایی از موسوعه علامه بلاغی در نمایشگاه بزرگ انسجام اسلامی گفت: علامه بلاغی با شناخت زمان و دید باز دست به تألیف و نوشتن می‌زد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی بوشهری، مدیر حوزه علمیه قم، صبح امروز، چهارشنبه، هفتم آذرماه در آیین رونمایی از موسوعه علامه محمدجواد بلاغی در نمایشگاه بزرگ انسجام اسلامی که در مجتمع امام خمینی (ره) برگزار شد، گفت: برپایی چنین برنامه‌هایی برای بزرگان و علمای حوزه با اهمیت است و علامه بلاغی یکی از شخصیت های ماندگار در تاریح حوزه‌های ما خواهد بود.
وی با اشاره به وجود امکانات وسیع در جامعه امروز خاطر نشان کرد: در این جامعه، نیروهای انسانی فراوانی بوده که در جوامع گذشته با امکانات کم محصولات بسیار با ارزشی برای ما باقی گذاشته‌اند.
وی افزود: شخصیتی همچون علامه بلاغی در محیط آن روز نجف کارهایی باور نکردنی انجام داده‌ است، این عالم زمان و مخاطب و اهمیت کار را خوب می‌شناخت.
وی در پایان خواستار ترجمه آثار علامه بلاغی به زبان فارسی روان برای عموم مردم شد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

اعمال 10 روز اول محرم (دهه اول محرم)

اعمال 10 روز اول محرم (دهه اول محرم)

بدانکه این ماه، ماه حُزن اهل بیت علیهم السلام و شیعیان ایشان است و از حضرت امام رضاعلیه السلام روایت است که چون ماه محرّم داخل مى شد.
No image

اعمال عبادی ماه محرم‌

این روزیست که حسین(ع) را کشتند. محرّم در اندیشه شیعه، یادآور حماسه سرخ امام حسین(ع) و یارانش و خطابه‌های آتشین امام سجّاد(ع) و حضرت زینب (س) است.
Powered by TayaCMS