دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

قابلیت های انسان

آنچه که به سر انسان می آید از خیر وشر، از خود آدم است ، آنچه که انسان را به مراتب عالی انسانت می رساند کوشش خود انسان و آنچه که انسان را به تباهی در دنیا و آخرت می کشد، خود انسان و اعمال خود انسان است .
قابلیت های انسان
قابلیت های انسان

آنچه که به سر انسان می آید از خیر وشر، از خود آدم است ، آنچه که انسان را به مراتب عالی انسانت می رساند کوشش خود انسان و آنچه که انسان را به تباهی در دنیا و آخرت می کشد، خود انسان و اعمال خود انسان است . این انسان است که خدای تبارک و تعالی به طوری خلق فرموده است که راه راست و کج را می تواند انتخاب کند و تمام انبیا از صدر عالم تا آخر، برای این آمده اند که این آدم را از آن را کج و راه های باطل هدایت کنند به صراط مستقیم انسانیت که یک سرش اینجاست و سر دیگرش عندالله است . ما خودمان را اگر توانستیم اصلاح کنیم ، کنترل کنیم و تربیت کنیم خودمان را، مراقبت کنیم از خودمان ، در همه امور موفق خواهیم شد[1].

    منبع:کتاب صحیفه نور ، نوشته حضرت امام خمینی (ره)
    پی نوشت:
  • [1] - صحیفه نور،جلد 15 ص 79

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

اعمال 10 روز اول محرم (دهه اول محرم)

اعمال 10 روز اول محرم (دهه اول محرم)

بدانکه این ماه، ماه حُزن اهل بیت علیهم السلام و شیعیان ایشان است و از حضرت امام رضاعلیه السلام روایت است که چون ماه محرّم داخل مى شد.
No image

اعمال عبادی ماه محرم‌

این روزیست که حسین(ع) را کشتند. محرّم در اندیشه شیعه، یادآور حماسه سرخ امام حسین(ع) و یارانش و خطابه‌های آتشین امام سجّاد(ع) و حضرت زینب (س) است.
Powered by TayaCMS