دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

دبیر شورای عالی حوزه علمیه قم؛ مدیریت حوزه کارهای جدید را در حوزه علمیه دنبال کند

No image
دبیر شورای عالی حوزه علمیه قم؛ مدیریت حوزه کارهای جدید را در حوزه علمیه دنبال کند دبیر شورای عالی حوزه علمیه قم گفت: مدیریت جدید حوزه با رعایت اصل حاکمیت قانون، کارهای جدید را در حوزه علمیه دنبال کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت‌ الله محمد یزدی، دبیر شورای عالی حوزه علمیه قم، امروز در مراسم تودیع و معارفه مدیر حوزه علمیه قم در سخنانی از زحمات حجت الاسلام و المسلمین سیدهاشم حسینی بوشهری در زمان ده سال فعالیت‌اش‌ با عنوان مدیر حوزه علمیه قم تقدیر کرد.
وی در ادامه اظهار داشت: آیت‌الله مرتضی مقتدایی که به عنوان مدیر جدید حوزه علمیه قم معرفی شده، دارای سوابق مدیریتی بوده و یکی از فضلای برجسته حوزه علمیه قم به شمار می‌آید.
دبیر شورای عالی حوزه علمیه قم تصریح کرد:‌ امیدواریم مدیریت جدید حوزه بتواند با رعایت اصل حاکمیت قانون و ضوابط، کارهای جدید را در حوزه علمیه دنبال کند.
این استاد خارج فقه حوزه علمیه قم افزود: پذیرش مسؤولیت در نظام اسلامی دارای شرایط ویژه‌ای است و با دیگر نظام‌های مادی متفاوت است، کسی که مسؤولیتی را می پذیرد، باید به خود افتخار کند.
وی تأکید کرد: پذیرش مسؤولیت باید با هدف کسب رضای خداوند و خدمت به مردم صورت گیرد و فردی که چنین مسؤولیتی را می‌پذیرد، باید توان آن را داشته باشند.
آیت الله یزدی گفت: مسؤولان ابتدا باید توان خود را بسنجند و سپس عهده‌دار مسؤولیتی شوند و اگر کسی توانایی دارد بر او واجب است که چنین مسؤولیتی را بپذیرد و مردم نیز باید از او حمایت کنند.
رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم یادآور شد: حوزه‌‌های علمیه در کشور از اهمیت خاصی برخوردارند و توقع از حوزه علمیه این است که بتواند فقهایی برای شورای نگهبان و مسؤولانی برای آینده دستگاه قضایی و نظام تربیت کنند.
وی اظهار داشت: شناخت نیازهای روز از وظایف حوزه‌های علمیه است و برای پاسخگویی به این نیازها برنامه‌ریزی کنند.
آیت‌الله یزدی با بیان این‌که در نظام حوزوی جوسازی‌ و مسائل این‌چنینی معنا ندارد، اضافه کرد: استفاده از این کلمات در ارتباط با حوزه‌های علمیه در شأن و جایگاه حوزه نیست، و این اختصاص به جایی دارد که به دنبال قدرت دنیوی هستند.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

صندوق سرمایه گذاری مشترک Mutual Funds

صندوق سرمایه گذاری مشترک Mutual Funds

صندوق سرمایه‌گذاری مشترک، نهادی مالی است که فعالیت اصلی آن سرمایه‌گذاری در اوراق بهادار بوده و مالکان آن به نسبت سرمایه گذاری خود، در سود و زیان صندوق شریک‌اند.
اوراق قرضه Bonds

اوراق قرضه Bonds

واژه Bond در لغت به‌معنای قید، بند، زنجیر، قرارداد الزامآور، عهد و میثاق، هرچیزی که شخص را مقیّدسازد، معاهده، قرارداد، کفیل، رابطه، پیوستگی، ضمانت، تضمین‌نامه یا تعهدنامه دایر به پرداخت وجه، رهن کردن، تضمین کردن و اوراق قرضه آمده است.
بورس Burse

بورس Burse

بورس از نام فردی به نام ون در بورزه(Van Der Burze) گرفته شده است. صرافان جهت داد و ستد کالا، پول و اوراق بهادار، در مقابل خانه وی، گرد می‌آمدند.
No image

فساد مالی Corruption

Powered by TayaCMS