دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

قرآن باوری

ان شاء الله ما فقط قرآن نخوانیم و تفسیر نخوانیم )بلکه ( مسائل باورمان بیاید و هر کلمه ای که از قرآن می خوانیم بطور باور (باشد) این کتابی است که می خواهد آدم را درست کند و می خواهد این وجود را بسازد، موجودی که خودش ایجاد کرده است و با اسم اعظم ایجاد کرده ، با)لله ( که همه چیز در آن هست ..
قرآن باوری
قرآن باوری

نویسنده : حضرت امام خمینی (ره)

ان شاء الله ما فقط قرآن نخوانیم و تفسیر نخوانیم )بلکه ( مسائل باورمان بیاید و هر کلمه ای که از قرآن می خوانیم بطور باور (باشد) این کتابی است که می خواهد آدم را درست کند و می خواهد این وجود را بسازد، موجودی که خودش ایجاد کرده است و با اسم اعظم ایجاد کرده ، با)لله ( که همه چیز در آن هست ... همه انبیاء آمده اند برای اینکه دست انسان را بگیرند و او را از این چاه عمیقی که در آن افتاده است چاهی که از همه عمیق تر است که چاه نفسانیت است بیرون بیاورند و جلوه حق را به او نشان بدهند تا اینکه همه چیز را نسیان بکند و خداوند ان شاء الله نصیب همه مان بکن[1].

    منبع : تفسیرسوره حمد ، نوشته حضرت امام خمینی (ره)
    پی نوشت:
  • [1] - تفسیر سوره حمد، ص 20 و 21

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

صندوق سرمایه گذاری مشترک Mutual Funds

صندوق سرمایه گذاری مشترک Mutual Funds

صندوق سرمایه‌گذاری مشترک، نهادی مالی است که فعالیت اصلی آن سرمایه‌گذاری در اوراق بهادار بوده و مالکان آن به نسبت سرمایه گذاری خود، در سود و زیان صندوق شریک‌اند.
اوراق قرضه Bonds

اوراق قرضه Bonds

واژه Bond در لغت به‌معنای قید، بند، زنجیر، قرارداد الزامآور، عهد و میثاق، هرچیزی که شخص را مقیّدسازد، معاهده، قرارداد، کفیل، رابطه، پیوستگی، ضمانت، تضمین‌نامه یا تعهدنامه دایر به پرداخت وجه، رهن کردن، تضمین کردن و اوراق قرضه آمده است.
بورس Burse

بورس Burse

بورس از نام فردی به نام ون در بورزه(Van Der Burze) گرفته شده است. صرافان جهت داد و ستد کالا، پول و اوراق بهادار، در مقابل خانه وی، گرد می‌آمدند.
No image

فساد مالی Corruption

Powered by TayaCMS