دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مدیر کل اوقاف و امور خیریه مازندران؛ همکاری حوزه‌های علمیه برای احیای موقوفات کارگشاست

No image
مدیر کل اوقاف و امور خیریه مازندران؛ همکاری حوزه‌های علمیه برای احیای موقوفات کارگشاست
مدیر کل اوقاف و امور خیریه مازندران به نقش علما و روحانیان در احیای موقافات اشاره کرد و گفت: احیا و حفظ موقافات گسترش دین و حوزه‌ها را همراه دارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت‌الاسلام سیف‌الله سهرابی، مدیر کل اوقاف و امور خیریه مازندران، نوزدهم مهر، در جلسه ماهانه جامعه روحانیت شهرستان جویبار موقوفات را متعلق به ائمه اطهار(ع) دانست و خواستار همکاری حوزه‌های علمیه جهت احیای آن شد.
وی با تأکید بر همکاری عموم مردم برای احیای موقوفات، نقش علما و روحانیان را در این بخش، خطیر ارزیابی کرد و افزود: خوشبختانه علما و روحانیان استان مازندران تاکنون فعالیت‌های مناسبی را در این خصوص به انجام رساندند.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه مازندران به پیشینه مذهبی مردم این استان اشاره کرد و بیان داشت: حضور بیشترین بقعه و اماکن متبرکه در مازندران نشان از ارادت و علاقه‌مندی مردم این استان به ائمه‌اطهار(ع) است.
حجت‌الاسلام سهرابی با تأکید بر این‌که علما و روحانیان باید در حفظ اعتقادات مردم نسبت به موقوفات تلاش کنند، تصریح کرد: مردم نباید اموال وقفی را اموال خود بدانند؛ بلکه باید از آن به صورت مطلوب و در راستای اهداف واقفان عمل کنند.
وی با بیان این‌که بقاع متبرکه و امامزادگان باید به قطب فرهنگی تبدیل شوند، بیان داشت: حضور روحانیان در این اماکن متبرکه در پیشبرد اهداف فرهنگی کمک خواهد کرد.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه مازندران با بیان این‌که هفتاد درصد موقوفات استان به نام امام حسین(ع) ثبت است، ادامه داد: مبلغان باید با حضور خود با اجرای برنامه‌های فرهنگی، مذهبی و عزاداری‌ها وظیفه خود را نسبت به این موقوفه‌ها عمل کنند.
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

صندوق سرمایه گذاری مشترک Mutual Funds

صندوق سرمایه گذاری مشترک Mutual Funds

صندوق سرمایه‌گذاری مشترک، نهادی مالی است که فعالیت اصلی آن سرمایه‌گذاری در اوراق بهادار بوده و مالکان آن به نسبت سرمایه گذاری خود، در سود و زیان صندوق شریک‌اند.
اوراق قرضه Bonds

اوراق قرضه Bonds

واژه Bond در لغت به‌معنای قید، بند، زنجیر، قرارداد الزامآور، عهد و میثاق، هرچیزی که شخص را مقیّدسازد، معاهده، قرارداد، کفیل، رابطه، پیوستگی، ضمانت، تضمین‌نامه یا تعهدنامه دایر به پرداخت وجه، رهن کردن، تضمین کردن و اوراق قرضه آمده است.
بورس Burse

بورس Burse

بورس از نام فردی به نام ون در بورزه(Van Der Burze) گرفته شده است. صرافان جهت داد و ستد کالا، پول و اوراق بهادار، در مقابل خانه وی، گرد می‌آمدند.
No image

فساد مالی Corruption

Powered by TayaCMS