دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله مجتهد شبستری؛ انس با قرآن مایه سعادت دنیا و آخرت است

No image
آیت الله مجتهد شبستری؛ انس با قرآن مایه سعادت دنیا و آخرت است
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت: قرآن کریم، جامع‌ترین و کامل‌ترین برنامه زندگی است که انس با آن مایه سعادت دنیا و آخرت است.
آیت‌الله محسن مجتهد شبستری، امام جمعه تبریز، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، که به مناسبت برگزاری نمایشگاه بزرگ قرآن کریم در این شهر صورت گرفت، اظهار داشت: قرآن کریم، جامع‌ترین و کامل‌ترین برنامه زندگی است که انس با آن مایه سعادت دنیا و آخرت است.
نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان شرقی افزود: انس با قرآن مقدمه عمل به دستورات الهی است؛ از این رو تدبر در آیات الهی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
آیت‌الله محسن مجتهد شبستری با تشریح آثار مادی و معنوی توجه به قرآن در جامعه ابراز داشت: اگر احکام و مبانی متعالی آیات الهی به صورت صحیح و کامل در جامعه پیاده شود، شاهد تحولات چشمگیری خواهیم بود و در این‌ صورت، مشکلات اجتماعی و ناهنجاری‌های اخلاقی در جامعه اسلامی مفهوم‌ نخواهد داشت.
عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه توجه و تدبر مسلمانان به‌خصوص شیعیان را در آیات قرآن کریم خواستار شد و تأکید کرد: باید قرآن را محدود به مجلس عزا و عروسی نکنیم؛ چون در شأن آیات‌الهی نیست، که این موضوع نشانگر اهمال‌کاری در گذشته است که باید جبران شود.
وی برگزاری نمایشگاه بزرگ قرآن کریم در تبریز را به فال نیک گرفت و بیان داشت: برگزاری این نمایشگاه، همزمان با ماه نزول قرآن رویدادی مبارک برای استان و تبریز است.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی خاطر نشان کرد: این نمایشگاه سبب شور و نشاط معنوی در تبریز خواهد شد.
امام جمعه تبریز از مردم متدین استان خواست تا با حضور در این نمایشگاه، از فرصتی که برای آشنایی بیشتر با آخرین آثار نشر مکتوب و الکترونیک قرآنی فراهم آمده، نهایت استفاده را ببرند.
وی در ادامه با تأکید بر نگاه کارشناسی بر نکات ضعف و قوت نمایشگاه قرآن کریم تبریز گفت: خوشبختانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اهتمام ویِژه‌ای بر انتشار کتاب‌ها و آثار الکترونیک قرآنی دارد؛ اما باید توجه داشت که اگر آثار پاسخگوی شبهات و نیاز امروز جوانان باشند، موفق خواهند بود.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی بر استفاده از فضای مجازی برای گسترش معارف قرآنی تأکید کرد و افزود: نباید از بهره‌مندی از امکانات روز برای ترویج فرهنگ قرآنی و نبوی و همچنین شناساندن چهره واقعی اسلام به جهانیان غافل بود.
امام جمعه تبریز ادامه داد: البته در سال‌های پیش گام‌های خوب و مؤثری در این زمینه برداشته شد، ولی دولت نیز باید حامی مؤسسات فعال قرآنی باشد.
آیت‌الله شبستری تصریح کرد: امیدوارم این نمایشگاه در سال‌های آینده در گستره بین‌المللی و با حضور ناشران و مؤسسات قرآنی سراسر جهان برگزار شود.
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

اقتصاد اسلامی، اصالت فرد و جامعه

در شماره‌های قبل به تبیین و بررسی مقوله‌های بنیادین ذیل از نگاه اسلام و نظام لیبرال سرمایه داری مبادرت ورزیدیم: 1- خداشناسی؛ 2- جهان شناسی؛ 3- انسان شناسی.‌
ژان باتیست سه و قانون بازار

ژان باتیست سه و قانون بازار

اشاره: ژان باتیست سه، اقتصاددان، اندیشمند و نویسنده قرن هجدهم اروپاست که آثار و کتب قابل توجهی در باب اصول علم اقتصاد و روش‌های موفقیت در فعالیت‌های اقتصادی دارد.
شاخص های فعالیت های اقتصادی

شاخص های فعالیت های اقتصادی

پرسش: در آموزه‌های اسلامی چه شاخص‌هایی برای فعالیت‌های اقتصادی پربرکت معرفی شده است؟
No image

اختلاس چیست؟

کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مقابله با فساد در ماده 17 هرگونه برداشت، استفاده و تصرف غیرمجاز از مال یا وجوه دولتی یا شخصی یا اوراق بهادار و هرچیز دیگر با ارزش توسط مقام دولتی جهت منافع خود یا هر شخص یا هر نهاد دیگری را که بنا به موقعیت شغلی به وی واگذار شده است چنانچه با عمد صورت گرفته باشد تحت عناوین اختلاس Embezzlement Misappropriation و یا persion جرم دانسته است.
نقش تجارت در اقتصاد مقاومتی

نقش تجارت در اقتصاد مقاومتی

اقتصاد مقاومتی، اقتصادی است که بتواند ضمن قوامیت برای جامعه، هرگونه فشار و بحران‌های داخلی و بیرونی را به سادگی پشت سربگذارد و با قدرت، اقتصاد پویا و شکوفایی را به نمایش بگذارد و بامقابله با هر بحرانی اجازه ندهد استقلال جامعه با خطر مواجه شود.
Powered by TayaCMS