دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

برخی افراد به دنبال منافع حزبی در مجلس هشتم هستند

No image
برخی افراد به دنبال منافع حزبی در مجلس هشتم هستند مشهد - خبرگزاری مهر: مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ معاصر ایران با اشاره به آفتها و تهدیدات مجلس گفت: برخیها به دنبال منافع حزبی در مجلس هشتم هستند.
به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، سیدعباس سلیمی نمین که به دعوت بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی در جمع دانشجویان این دانشگاه با محوریت اهمیت انتخابات مجلس هشتم و انتخاب اصلح سخن می گفت، افزود: همه احزاب به دنبال توسعه حزب خود هستند اما آن چه این تلاش را مثبت می کند حرکت در مسیر منطقی و قانونمند است.
سلیمی نمین با تاکید بر توانمندی بالای علمی و سیاسی نمایندگان مجلس آینده عنوان کرد: در این میان باید هوشیار بود که حزبی با هدف در دست گرفتن مجلس به دنبال رفتارهای حزبی در آن نباشد به این معنا که با کسب کرسیهای بیشتر به دنبال سهم خواهی یا توسعه گروه سیاسی خود با استفاده از روشهای ناسالم شود.
وی خاطرنشان کرد: تامل بر عملکرد دوره های گذشته مجلس می تواند در کارآیی مجلس آینده تاثیرگذار باشد.
سلیمی نمین با بیان اینکه مجلس ششم و هفتم با چالشهایی مواجه بودند، گفت: متاسفانه مردم خاطره تلخی از مجلس ششم دارند اما در مجلس هفتم اتفاقات دوره گذشته تکرار نشد و با وجود نقدهایی که به آن در بحث رها کردن تحقیق و تفحص در خصوص مسائل پیرامون قوه قضائیه و دانشگاه آزاد وارد است اما توانست آرامش را به مردم بازگرداند.
این فعال مطبوعاتی با بیان اینکه اگر مجلس موید دولت باشد ضعفهای قوه مجریه را می پوشاند، خاطر نشان کرد: از آنجایی که مجلس کانون قدرت است برخی حاضرند برای منافع شخصی امکاناتی را در اختیار نمایندگان قرارداده و از این فرصت و قدرت ملی سوء استفاده کنند.
وی در خصوص تبعات نقش دولت در شکل گیری مجلس اظهار داشت: همگرایی دولت و مجلس در یک راستا موثر است اما اگر قرار باشد زمینه تمایلات دولت در مجلس گسترش یابد خطر بی تفاوتی بر عملکرد دستگاه مجریه، قوه مقننه را تهدید خواهد کرد.

منبع‌:مهرنیوز

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

اقتصاد اسلامی، اصالت فرد و جامعه

در شماره‌های قبل به تبیین و بررسی مقوله‌های بنیادین ذیل از نگاه اسلام و نظام لیبرال سرمایه داری مبادرت ورزیدیم: 1- خداشناسی؛ 2- جهان شناسی؛ 3- انسان شناسی.‌
ژان باتیست سه و قانون بازار

ژان باتیست سه و قانون بازار

اشاره: ژان باتیست سه، اقتصاددان، اندیشمند و نویسنده قرن هجدهم اروپاست که آثار و کتب قابل توجهی در باب اصول علم اقتصاد و روش‌های موفقیت در فعالیت‌های اقتصادی دارد.
شاخص های فعالیت های اقتصادی

شاخص های فعالیت های اقتصادی

پرسش: در آموزه‌های اسلامی چه شاخص‌هایی برای فعالیت‌های اقتصادی پربرکت معرفی شده است؟
No image

اختلاس چیست؟

کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مقابله با فساد در ماده 17 هرگونه برداشت، استفاده و تصرف غیرمجاز از مال یا وجوه دولتی یا شخصی یا اوراق بهادار و هرچیز دیگر با ارزش توسط مقام دولتی جهت منافع خود یا هر شخص یا هر نهاد دیگری را که بنا به موقعیت شغلی به وی واگذار شده است چنانچه با عمد صورت گرفته باشد تحت عناوین اختلاس Embezzlement Misappropriation و یا persion جرم دانسته است.
نقش تجارت در اقتصاد مقاومتی

نقش تجارت در اقتصاد مقاومتی

اقتصاد مقاومتی، اقتصادی است که بتواند ضمن قوامیت برای جامعه، هرگونه فشار و بحران‌های داخلی و بیرونی را به سادگی پشت سربگذارد و با قدرت، اقتصاد پویا و شکوفایی را به نمایش بگذارد و بامقابله با هر بحرانی اجازه ندهد استقلال جامعه با خطر مواجه شود.
Powered by TayaCMS