دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

رئیس جمهور دستور بررسی تغییر قیمت نان را صادر کرد

معاون وزیر بازرگانی از صدور دستور رئیس جمهور برای بررسی دقیق هرگونه تغییر در قیمت نان خبر داد و گفت: دولت از شرایط فعلی نان راضی نیست.
رئیس جمهور دستور بررسی تغییر قیمت نان را صادر کرد
رئیس جمهور دستور بررسی تغییر قیمت نان را صادر کرد

رئیس جمهور دستور بررسی تغییر قیمت نان را صادر کرد

معاون وزیر بازرگانی از صدور دستور رئیس جمهور برای بررسی دقیق هرگونه تغییر در قیمت نان خبر داد و گفت: دولت از شرایط فعلی نان راضی نیست.

مجید پارسانیا در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص عدم افزایش قیمت نان در سال جاری گفت: هرگونه افزایش قیمت نان در استان‌ها توسط استانداری ها صورت می گیرد که آنها نیز به نوبه خود تصمیم گیری‌های لازم را در این زمینه صورت داده اند.

معاون وزیر بازرگانی تاکید رئیس جمهور در خصوص لحاظ کردن کلیه موارد در تغییر قیمت نان را مورد اشاره قرار داد و گفت: در حال حاضر وضعیت نان در کشور به شکلی است که به دلیل بهره گیری از واحدهای سنتی برای طبخ نان، بیش از 5 تا 7 درصد ارزش نان را آرد تشکیل می دهد و در حقیقت یارانه نان به دستمزد تعلق می گیرد.

وی تصریح کرد: این امر سبب شده مثلث عدم رضایت علیرغم پرداخت یارانه های بسیار از سمت دولت به نان همچنان به قوت خود باقی باشد به این معنا که نه نانوا از این شرایط راضی است و نه مردم نان کیفیت داری را دریافت می کنند. از سوی دیگر نیز دولت از این شرایط راضی نیست.

پارسانیا گفت: اقدام اصلی ما در این حوزه این است که نان صنعتی را که مجلس در قانون بودجه 86 تکلیف کرد و وزارت بازرگانی نیز مراحل هماهنگی، تدوین آئین نامه و رویه های اجرایی اش را در کشور نهایی کرد را هرچه زودتر به نتیجه رسانیم.

وی افزود: در این راستا تاکنون بیش از 1200واحد متقاضی ثبت شده وجود دارد که از این رقم 200واحد نیز جواز تاسیس گرفتند و کار اجرایی خود را آغاز کرده اند. به گفته پارسانیا به روی کار آمدن واحدهای نان صنعتی، وزارت بازرگانی به صورت ریشه ای تر مسئله نان را حل کرده و قدرت انتخاب مردم را افزایش می دهد.

پارسانیا تصریح کرد: در این صورت می توان با رسیدگی بیشتر به نانوایی های سنتی از لحاظ بهداشت در مرحله بهتری از تولید نان سنتی قرار گیریم.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

اقتصاد اسلامی، اصالت فرد و جامعه

در شماره‌های قبل به تبیین و بررسی مقوله‌های بنیادین ذیل از نگاه اسلام و نظام لیبرال سرمایه داری مبادرت ورزیدیم: 1- خداشناسی؛ 2- جهان شناسی؛ 3- انسان شناسی.‌
ژان باتیست سه و قانون بازار

ژان باتیست سه و قانون بازار

اشاره: ژان باتیست سه، اقتصاددان، اندیشمند و نویسنده قرن هجدهم اروپاست که آثار و کتب قابل توجهی در باب اصول علم اقتصاد و روش‌های موفقیت در فعالیت‌های اقتصادی دارد.
شاخص های فعالیت های اقتصادی

شاخص های فعالیت های اقتصادی

پرسش: در آموزه‌های اسلامی چه شاخص‌هایی برای فعالیت‌های اقتصادی پربرکت معرفی شده است؟
No image

اختلاس چیست؟

کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مقابله با فساد در ماده 17 هرگونه برداشت، استفاده و تصرف غیرمجاز از مال یا وجوه دولتی یا شخصی یا اوراق بهادار و هرچیز دیگر با ارزش توسط مقام دولتی جهت منافع خود یا هر شخص یا هر نهاد دیگری را که بنا به موقعیت شغلی به وی واگذار شده است چنانچه با عمد صورت گرفته باشد تحت عناوین اختلاس Embezzlement Misappropriation و یا persion جرم دانسته است.
نقش تجارت در اقتصاد مقاومتی

نقش تجارت در اقتصاد مقاومتی

اقتصاد مقاومتی، اقتصادی است که بتواند ضمن قوامیت برای جامعه، هرگونه فشار و بحران‌های داخلی و بیرونی را به سادگی پشت سربگذارد و با قدرت، اقتصاد پویا و شکوفایی را به نمایش بگذارد و بامقابله با هر بحرانی اجازه ندهد استقلال جامعه با خطر مواجه شود.
Powered by TayaCMS