دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

شهادت محمد الدوره؛ بمب خبری در افکار عمومی جهان

No image
شهادت محمد الدوره؛ بمب خبری در افکار عمومی جهان امروز نهم مهر مصادف با 19 رمضان روز شهادت مظلومانه محمد الدوره کودک فلسطینی است که در آغوش پدر ناجوانمردانه از سوی مزدوران اسرائیلی به ضرب گلوله کشته شد، اما این نه اولین کودک مظلوم بوده و نه آخرین خواهد بود.
به گزارش خبرگزاری مهر، کودکان فلسطینی امروزه یکی از گروههایی در جهان هستند که به طرز بی رحمانه ای قوانین اشغال بر آنها اعمال نمی شود. آنها از سوی هیچ قانونی که معمولاً در سرزمین های تحت اشغال باید اعمال شود، حمایت نمی شوند.
شهادت بی رحمانه محمد الدوره کودک فلسطینی که بمب رسانه های در افکار بیدار جهانیان ایجاد کرد، تنها یک مورد از هزاران موردی بود که در طول بیش از نیم قرن اشغال فلسطین به تصویر کشیده شده است.
کودکان فلسطین از سوی جوخه های ترور اشغالگران صهیونیست هدف قرار می گیرند. اشغالگران با به کارگیری گازهای سمی در حملات خود بارها باعث سقط جنین شده اند که این اقدام با تمام معیارها و قوانین بین المللی مغایر است.
جوخه های ترورصهیونیستها دانش آموزان مدارس را نیزهدف می گیرند و نظامیان دشمن و شهرک نشینان تروریست از ابتدای انتفاضه الاقصی تاکنون صدها کودک و بچه شیرخواره وجنین را به شهادت رسانده اند. درقانون ترورصهیونیستها برای کوچکی سن این کودکان که قوانین و عرف بین الملل بر حمایت آنها تأکید می کند، هیچ ارزشی ثبت نشده است.
نظامیان اشغالگر رژیم صهیونیستی دائماً این کودکان را در مدارس و زمین های بازی و حتی در اتاقهای خواب بدون هیچ رحم و شفقتی به طور مستمر هدف قرار می دهند که تاریخ بر جنایت های وحشیانه اشغالگران در حق کودکان در اردوگاهها، روستاها و شهرهای کرانه باختری و نوارغزه گواهی می دهد. کودکان با گلوله های تفنگ، تانک وموشک های صهیونیستها ترور می شوند و هزاران نفر از آنها مجروح یا بازداشت می گردند.
تعداد زیادی ازاین کودکان برای همیشه معلول می شوند که این امر آینده آنها را تیره وتار می کند. هرمادر فلسطینی وقتی کودکان خود را به مدرسه می فرستد، خوب می داند که آنها با وجود تانک های رژیم صهیونیستی و خودروهای نظامی و بولدوزرها با چه خطرات بزرگی مواجه خواهند شد. علاوه بر کودکانی که شهید و مجروح می شوند کودکانی هستند که معلول شده اند که آمار دقیقی از تعداد آنها وجود ندارد و آنها فرصتی نیز پیدا نمی کنند که به خوبی درمان شوند.
بسیاری از کودکانی که در اردوگاه جنین، محله الدرج غزه و محله القصبه نابلس شاهد قتل و ویرانی بوده اند به بیماریهای روانی دچار شده اند. حتی کودکانی که مدام مناظر وحشت انگیز و ترسناک و ویرانی مدارس و خسارات وارده به آن را در کانال های تلویزیون مشاهده می کنند، به چنین بیماریهایی دچار می شوند.
در حال حاضر بیش از 8 گروه تروریست صهیونیست به شکل مخفیانه در کرانه باختری به فعالیت های جنایت بار خود ادامه می دهند و برای اینکه تعداد زیادی از فلسطینیان را به قتل برسانند، شهروندان فلسطینی به ویژه دانش آموازن مدارس را هدف قرار می دهند. اطلاعات بدست آمده نشان می دهد که آنها همه روزه به عملیات های وحشیانه خود در حق کودکان، دانشجویان و دانش آموزان مدارس ادامه می دهند.
با این همه جنایت وفجایع بی شمارجای این سوال در افکارعمومی پیش می آید که آیا رهبران جنایتکار رژیم صهیونیستی در طول حیات خود در مسیر قتل و ترور، فریادهای کودکانی را که شکنجه می شوند، شنیده اند و آیا تاکنون احساسات کودکانی را که حقوق اولیه آنها بیش از شش دهه آز آنها سلب شده و می خواهند به زندگی ادامه دهند، را احساس کرده اند.
برای پاسخ به این نکته بنیادین ذکریک مورد ضروری است و آن اینکه برای درک احساسات وعواطف پرورش یافتگان مکتب صهیونیسم تنها کافی است تا متن کتابهای تربیتی "اسرائیل" که به خشونت و قتل تشویق می کندو پر از کینه و دشمنی است، در این رابطه مورد توجه وتامل قرارگیرد .
"جاناتان ساکس" خاخام بزرگ انگلیس صراحتاً سیاست "اسرائیل" در قبال ملت فلسطین و کودکان آنها را محکوم کرده و در این باره گفته است :"وضعیت بسیار اسفبار است، زیرا این وضعیت با ارزشهای دین یهود سنخیت ندارد و با تعالیم حقیقی دین یهود مغایر است.
وی مراتب انزجار خود را از عکسی که سربازان صهیونیست را نشان می داد که در کنار پیکر یکی از شهروندان فلسطینی می خندیدند، ابراز کرده و گفت که آنچه هم اکنون رخ می دهد آرامش مرا به عنوان یک یهودی سلب و مرا به شدت نگران کرده است".
این ابراز انزجار درحالی است که صحنه های تکان دهنده قتل ، جنایت ، ترور وسرکوب بیش از شش دهه در سرلوح کار سران رژیم صهیونیستی است وآنها با درنده خویی تمام به تداوم جنیات خود ادامه می دهند ودر این مسیر جز سلاح مقاومت همچنان که در انتفاضه مردم فلسطین بخوبی تجلی یافت، جلودار این جنایتکاران نیست.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

سوآپ Swap

سوآپ Swap

سوآپ در لغت به‌معنای معامله پایاپاى (ارز)، معاوضه، عوض کردن، مبادله کردن، بیرون کردن، جانشین کردن و اخراج کردن آمده و در اصطلاح، توافقی بین دو شرکت برای معاوضه جریان نقدی در آینده (با دو نوع پرداخت متفاوت از بدهی یا دارایی) است. قرارداد فوق تاریخ پرداخت و چگونگی محاسبه جریانات نقدی را که باید پرداخت شود مشخص می‌کند. معمولا محاسبه جریانات نقدی شامل ارزش‌های آتی یک یا چند متغیر بازار است. اولین قراردادهای سوآپ در اوایل دهه 1980 منعقد شدند. از آن زمان تاکنون بازار سوآپ رشد چشم‌گیری داشته است. در حال حاضر اکثر قراردادهای مشتقّات خارج از بورس به‌صورت سوآپ انجام می‌شود.
ابزار مشتقه Derivative Tool

ابزار مشتقه Derivative Tool

در برخی از قرارداها دارنده قرارداد، مجبور است یا این حق را دارد که یک دارایی مالی را در زمانی در آینده بخرد یا بفروشد. به‌جهت اینکه قیمت این‌گونه قرارداها از قیمت آن دارایی مالی مشتق می‌شود. از این‌رو این قرارداها را اوراق مشتقه می‌نامند.
بیمه Insurance

بیمه Insurance

یمه در زبان فرانسه Assurance، در انگلیسی Insurance و در زبان هندی و اردو "بیما" نامیده می‌شود. بنا به‌اعتقاد برخی، واژه بیمه از کلمه هندی بیما گرفته شده و به‌اعتقاد برخی دیگر، ریشه در زبان فارسی دارد و اصل آن همان "بیم" است؛ زیرا عامل اساسی انعقاد عقد بیمه، ترس و گریز از خطر است و به‌سبب همین ترس و به‌منظور حصول تامین، عقد بیمه وقوع می‌یابد
ریسک Risk

ریسک Risk

ریسک، نوعی عدم اطمینان به آینده است که قابلیت محاسبه را داشته باشد. اگر نتوان میزان عدم اطمینان به آینده را محاسبه کرد، ریسک نیست؛ بلکه فقط عدم اطمینان است؛ به‌همین جهت به‌دلیل محاسبه مقداری عدم اطمینان در قالب ریسک می‌توان آن‌را مدیریت و کنترل کرد. ریسک در زبان چینیان نیز با دو علامت تعریف می‌شود که اولی به‌معنی خطر و دومی به مفهوم فرصت است
مهندسی مالی Financial Engineering

مهندسی مالی Financial Engineering

مهندسی مالی شامل طراحی، توسعه، استقرار ابزارها و فرایند مالی و همچنین طراحی مجدد راه‌حل‌های خلاقانه برای مسائل موجود در مالی است. به‌عبارت دیگر مهندسی مالی عبارت از به‌کارگیری ابزارهای مالی برای‌ ساختاربندی مجدد پرتفوی (سبد سهام) مالی و تبدیل‌ آن به پرتفویی با خصوصیات مطلوب‌تر است. عجین شدن زندگی انسان با مسائل و پیچیدگی بازار و نهادهای پولی و مالی، نیاز جدی و مبرمی به دانشی خاص برای رفع‌ این نیازها به‌وجود آورده است.
Powered by TayaCMS