دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

چشم امید کشور به حوزه‌های علمیه برای تحقق کرسی‌های آزاداندیشی

No image
چشم امید کشور به حوزه‌های علمیه برای تحقق کرسی‌های آزاداندیشی وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری درحاشیه نشست با اعضای شورای عالی حوزه علمیه در مدرسه فیضیه گفت: تعامل حوزه و دانشگاه در مرحله اجراست و در صدد تدوین منشور تعامل حوزه و دانشگاه و ارسال آن به شورای عالی انقلاب فرهنگی هستیم تا با تصویب آن رسمیت ملی پیدا کند و این تعامل محدود به حوزه و دانشگاه نیست بلکه هر مرکز علمی که بتواند ما را کمک کند، وارد عرصه شود.
به گزارش مرکز خبر حوزه، وزیر علوم با اشاره به عرصه های گسترده همکاری حوزه و دانشگاه گفت: زمینه های بسیاری برای همکاری این دو نهاد علمی وجود دارد کما اینکه حوزه علمیه می تواند در تربیت نیروهای مورد نیاز وزارت علوم به ویژه اساتید و توسعه علم در زمینه علوم انسانی در دانشگاه مؤثر باشد. این تعامل تنها منحصر به وزارت علوم نیست و در جهت ارتقاء جایگاه علمی ایران در جهان مؤثر است.
دکتر زاهدی، برگزاری کرسی های علمی آزاداندیشی در دانشگاه ها را از دیگر اهداف تعامل حوزه و دانشگاه عنوان کرد و گفت: عمده مشکل ما در برگزاری کرسی های آزاداندیشی در مباحث علوم انسانی است و در این زمینه چشم امید ما به حوزه‌های علمیه است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

پایه‌هاى سلوک اخلاقى و عرفانى امام(ره)

انسان با توجه به محدودیت‌هاى خاص ذهنى و عملى خود، بیشتر نگاه جامع به مسائل را فرو مى‌نهد و در میدان باور و عمل گرفتار افراط و تفریط مى‌شود. از این‌رو در زمینه تزکیه معنوى و اخلاقى نیز گروهى کاملا ظاهرگرا و عده‌اى به شدت باطن‌گرا شده‌اند. در حالى که آیین متعالى براى امت وسط، اعتدال در تمسک به ظاهر و اهتمام به باطن است، به طورى که هیچ‌کدام آسیب نبیند و حق هر یک ادا شود. امام در این زمینه مى‌نویسد:...
صد شکر که این آمد و صد حیف که آن رفت

صد شکر که این آمد و صد حیف که آن رفت

با استفاده از بیانات عارف کامل و عالم عامل میرزا جواد ملکی تبریزی در کتاب ارزشمند"المراقبات" پیرامون عید فطر سخن می گوئیم.
«رمضان» در کلام معصومین علیهما السلام

«رمضان» در کلام معصومین علیهما السلام

به درستی که خداوند ماه رمضان را میدان مسابقه خلق خود ساخته تا به وسیله طاعتش به رضای او سبقت گیرند .
No image

مردی که با یک جمله آدم می‌ساخت

ر سال 1239 هـ . ق در روستاى «شوند درگزین» از توابع همدان، نوزادى به این عالم خاکى قدم نهاد که در اثر نشو و نما در خانواده‌اى که مهد اخلاق و تقوا بود، به رفیع‌ترین قله‌هاى عرفان و تهذیب نفس صعود کرد.
No image

فضیلت مهمانداری

اصولا هر آنچه در جامعه بشری از ارزش و اهمیت والایی برخوردار است، اندیشه‌ای است که ریشه در اعتقادات، سنت‌ها و باورهای مردم دارد و در بین سایر جوامع زبانزد عام و خاص است.
Powered by TayaCMS