دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نشست «بررسی وضعیت اسلام و مسلمانان در آفریقا» در 22دیماه

No image
نشست «بررسی وضعیت اسلام و مسلمانان در آفریقا» در 22دیماه به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران (ایکنا) و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، دکتر «محمد‌امیر شیخ‌نوری»، مدیر گروه تاریخ و تمدن پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی درباره برگزاری این نشست گفت: مهمانان این نشست پرفسور «محمد حیدر»، رئیس دانشگاه اسلامی کنیا و دکتر «علی‌عباس علی»، سفیر کشور کنیا در ایران (دارای درجه دکترای الهیات از دانشگاه کمبریج) خواهند بود.
وی افزود: پژوهشگران و اعضای هیئت علمی گروه تاریخ و جمعی دیگر از محققان پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در این نشست حضور خواهند داشت.
شیخ‌نوری یادآور شد: در نشست بررسی وضعیت اسلام و مسلمانان در آفریقا، نتایج جدیدترین پژوهش‌ها و مشاهدات درباره این موضوع، با رویکرد فرهنگی و تاریخی ارائه و راه‌کارهای گسترش روابط و تعمیق تعالیم اسلامی در این کشورها مورد بحث و بررسی کارشناسان قرار خواهد گرفت.
وی خاطر نشان کرد: این نشست روز شنبه 22 دی‌ماه سال‌جاری از ساعت 15:30 الی 17:30 در محل سالن جلسات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی واقع در تهران، خیابان شهید بهشتی، خیابان احمد قصیر (بخارست)، کوچه دوم، پلاک 33 برگزار می‌شود و حضور عموم علاقه‌مندان به‌ویژه دانشجویان و محققان در این نشست آزاد خواهد بود.
منبع خبر:
خبر گزری قرآنی ایران

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

کتاب موسوعه کلمات الامام الحسن المجتبی علیه السلام

کتاب موسوعه کلمات الامام الحسن المجتبی علیه السلام

فرهنگ جامع سخنان امام حسن مجتبی علیه السلام
کتاب موسوعه شهادات معصومین (عربی) جلد1

کتاب موسوعه شهادات معصومین (عربی) جلد1

شهادت‌نامه حضرت رسول، حضرت زهرا وحضرت علي و امام حسن مجتبي
کتاب موسوعه شهادات معصومین (عربی) جلد2

کتاب موسوعه شهادات معصومین (عربی) جلد2

شهادت نامه امام حسين علیه السلام
Powered by TayaCMS