دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

بازدید بیش از 2 هزار زائر از نمایشگاه «پیامبر رحمت»

No image
بازدید بیش از 2 هزار زائر از نمایشگاه «پیامبر رحمت» گروه اجتماعی: بیش از 2 هزار زائر از نمایشگاه «پیامبر رحمت» ـ که از روز گذشته 10 فروردین‌ماه در شهرری افتتاح شده است ـ بازدید کرده‌اند.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی حج، حجت‌الاسلام والمسلمین «محمد تقدیری» معاون فرهنگی حرم عبدالعظیم(ع) با اعلام این مطلب گفت: این نمایشگاه با هدف مقابله با اقدام توهین‌آمیز دشمنان نسبت به پیامبر اسلام(ص) برپا شده است.
حجت‌الاسلام «محمد تقدیری»:
ارائه لوح زندگی پیامبر(ص) و امامان معصوم(ع) در قالب جدیدی از آثار هنری و همچنین جمع‌آوری اطلاعاتی که بیانگر تاریخ اسلام باشد از جمله اقدامات انجام‌شده در این نمایشگاه است که با توجه به نامگذاری سال جاری انجام شده است
وی افزود: در این نمایشگاه سعی شده است تاریخ زندگی و رسالت پیامبر اسلام به نمایش گذاشته شود تا به این وسیله چهره واقعی ایشان به همگان معرفی شود.
به گفته تقدیری، ارائه لوح زندگی پیامبر(ص) و امامان معصوم(ع) در قالب جدیدی از آثار هنری و همچنین جمع‌آوری اطلاعاتی که بیانگر تاریخ اسلام باشد از جمله اقدامات انجام‌شده در این نمایشگاه است که با توجه به نامگذاری سال جاری انجام شده است.
معاون فرهنگی حرم حضرت عبدالعظیم(ع) در ادامه تصریح کرد: ‪ ۱۸‬پرسش برای بازدیدکنندگان مطرح شده تا با استفاده از لوح‌های موجود در این نمایشگاه به آن پاسخ دهند که این امر خود سبب افزایش توجه و دقت بیشتر آنان خواهد شد.
وی افزود: نمایشگاه «پیامبر رحمت» از روز گذشته 10 فروردین‌ماه در حرم حضرت عبدالعظیم(ع) آغاز به کار کرده است و تاکنون دو هزار نفر از این نمایشگاه دیدن کرده‌اند که این مسأله حاکی از اعتقاد مردم به مسایل دینی است.
نمایشگاه «پیامبر رحمت» تا ‪ ۱۷‬فروردین ماه برای بازدید عموم دایر است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

نگاهی به رفتارشناسی اهل نفاق از دیدگاه قرآن

نگاهی به رفتارشناسی اهل نفاق از دیدگاه قرآن

نقش منافقان در جامعه اسلامی، نقشی بسیار مخرب و زیانبار است. حساسیت قرآن به این دسته از شهروندان به خوبی نشان می‌دهد که نمی‌توان به صرف شهروندی با همه افراد جامعه یکسان برخورد کرد و حقوق یکسانی را برای همگان به طور مطلق قائل شد؛ بلکه می‌بایست ملاحظاتی در نحوه تعامل با دسته‌هایی از افراد جامعه اعمال کرد.
مجالست با بدان در فضای مجازی

مجالست با بدان در فضای مجازی

فضاي مجازي هرچند که به نظر مي رسد که مجاز باشد و حقيقت نيست، ولي اگر دقت شود معلوم مي شود که حقيقت است نه مجاز؛ زيرا فضايي که امروز از آن به مجازي ياد مي شود، جلوه اي از دنياي حقيقي و واقعي است.
نقل 80 حدیث مُسلّم از ائمه اطهار(ع)

نقل 80 حدیث مُسلّم از ائمه اطهار(ع)

حجت‌الاسلام ناصر رفیعی نکات و مصادیق برجسته‌ای از بُعد ولایتمداری و جایگاه علمی حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع)بیان کرده است که در ذیل می‌آید.
نسبت عدالت و آزادی در انديشه شهيد مطهری

نسبت عدالت و آزادی در انديشه شهيد مطهری

نسبت ميان دو واژه «آزادي» و «عدالت» و شيوه اعمال توازن بين اين دو مفهوم همواره از بحث‌هاي مناقشه برانگيز در ميان انديشمندان سياسي طول تاريخ بوده است.
قرآن و جریان نفوذ

قرآن و جریان نفوذ

نفوذ به معنای رخنه است.
Powered by TayaCMS