دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

قال العسکری (علیه السلام): «اتقوا الله وَکُونُوا لَنَا زَیناً ولا تَکُونوا لَنَا شَیناً»

امام حسن عسکری (علیه السلام) فرمود: «پارسایی و تقوای الهی پیشه کنید و مایه افتخار و زینت ما باشید، نه مایه سرشکستگی ما!» (بحارالانوار، ج 78، ص 372)
قال العسکری (علیه السلام): «اتقوا الله وَکُونُوا لَنَا زَیناً ولا تَکُونوا لَنَا شَیناً»
قال العسکری (علیه السلام): «اتقوا الله وَکُونُوا لَنَا زَیناً ولا تَکُونوا لَنَا شَیناً»

قال العسکری (علیه السلام):

«اتقوا الله وَکُونُوا لَنَا زَیناً ولا تَکُونوا لَنَا شَیناً»

امام حسن عسکری فرمود:

«پارسایی و تقوای الهی پیشه کنید و مایه افتخار و زینت ما باشید، نه مایه سرشکستگی ما!»

(بحارالانوار، ج 78، ص 372)

توضیح:

«انتظار امام زمان (عج) از ما»

چنانچه از این حدیث امام حسن عسکری (علیه السلام) برمی‌آید، انتظار اهل بیت (علیهم‌السلام) از محبان و ارادتمندان خویش، این است که حرکات و سکنات، گفتار و رفتار، نشست و برخاست و محافل و مجالس ایشان مایه زینت و افتخار آن حضرت باشد، نه مایه نارضایتی و سرشکستگی آنان، از این رو بایستی بسیار مراقب باشیم که در لحظه لحظه زندگی خویش، به ویژه در مجالس و محافلی که به نام و یاد اهل بیت (علیه السلام) تشکیل می‌دهیم، رضایت و خوشنودی آن بزرگواران، به ویژه رضایت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، را تأمین کنیم. بسیار باید به هوش باشیم تا مبادا شیطان و هوای نفس، ما را به محبت اهل بیت (علیهم‌السلام) بفریبد و به کارها و حرکاتی وادارد که نه رضایت خداوند در آن است و نه رضایت اولیای خدا. ملاک و معیار ارزشگذاری بر هیئت‌ها و جلسه‌های مذهبی، رضایت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)است. بیندیشیم که آیا هیئت و مجلس ما حد نصاب لازم برای حضور امام زمان (علیه السلام) را داراست یا خیر؟ و اگر آن حضرت قدم رنجه فرمایند و به محفل ما تشریف بیاورند، آیا از تمام حرکات و سکنات ما رضایت خواهند داشت یا خیر؟!

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

نگاهی به رفتارشناسی اهل نفاق از دیدگاه قرآن

نگاهی به رفتارشناسی اهل نفاق از دیدگاه قرآن

نقش منافقان در جامعه اسلامی، نقشی بسیار مخرب و زیانبار است. حساسیت قرآن به این دسته از شهروندان به خوبی نشان می‌دهد که نمی‌توان به صرف شهروندی با همه افراد جامعه یکسان برخورد کرد و حقوق یکسانی را برای همگان به طور مطلق قائل شد؛ بلکه می‌بایست ملاحظاتی در نحوه تعامل با دسته‌هایی از افراد جامعه اعمال کرد.
مجالست با بدان در فضای مجازی

مجالست با بدان در فضای مجازی

فضاي مجازي هرچند که به نظر مي رسد که مجاز باشد و حقيقت نيست، ولي اگر دقت شود معلوم مي شود که حقيقت است نه مجاز؛ زيرا فضايي که امروز از آن به مجازي ياد مي شود، جلوه اي از دنياي حقيقي و واقعي است.
نقل 80 حدیث مُسلّم از ائمه اطهار(ع)

نقل 80 حدیث مُسلّم از ائمه اطهار(ع)

حجت‌الاسلام ناصر رفیعی نکات و مصادیق برجسته‌ای از بُعد ولایتمداری و جایگاه علمی حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع)بیان کرده است که در ذیل می‌آید.
نسبت عدالت و آزادی در انديشه شهيد مطهری

نسبت عدالت و آزادی در انديشه شهيد مطهری

نسبت ميان دو واژه «آزادي» و «عدالت» و شيوه اعمال توازن بين اين دو مفهوم همواره از بحث‌هاي مناقشه برانگيز در ميان انديشمندان سياسي طول تاريخ بوده است.
قرآن و جریان نفوذ

قرآن و جریان نفوذ

نفوذ به معنای رخنه است.
Powered by TayaCMS