دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

وحدت حوزه و دانشگاه باید به صورت عملی باشد

No image
وحدت حوزه و دانشگاه باید به صورت عملی باشد آیت الله نوری همدانی گفت: وحدت حوزه و دانشگاه باید به صورت عملی اجرایی شود و تنها به یک نوشته بر روی کاغذ اکتفا نشود.
به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله نوری همدانی عصر شنبه در دیدار وزیر علوم تحقیقات و فناوری با ایشان گفت: متأسفانه وحدت فکری و عملی حوزه و دانشگاه هنوز به صورت عملی اجرایی نشده و باید روز به روز گسترده‌تر شود.
وی تصریح کرد: وحدت این دو نهاد مهم نباید تنها به یک نوشته تبدیل شود بلکه باید به صورت عملی و به دور از تنش صورت گیرد.
استاد حوزه علمیه قم با بیان این که حوزویان و دانشگاهیان با یکدیگر یک محور فکری را باید دنبال کنند گفت: باید مسائل اسلامی را در دانشگاه‌ها گسترش دهیم و اجازه ندهیم مسائل فکری آنها مخالف مسائل اسلامی باشد.
وی افزود: مسئولان دانشگاه ها و حوزه های علمیه باید در ماه با یکدیگر جلساتی را برگزار کنند تا ارتباط حوزه و دانشگاه قوی‌تر شود.
در ابتدای این دیدار نیز محمد مهدی زاهدی وزیر علوم تحقیقات و فناوری ضمن عرض تسلیت به مناسبت رحلت برادر آیت ا... العظمی نوری همدانی گزارشی از وضعیت دانشگاه ها ارائه کرد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

نگاهی به رفتارشناسی اهل نفاق از دیدگاه قرآن

نگاهی به رفتارشناسی اهل نفاق از دیدگاه قرآن

نقش منافقان در جامعه اسلامی، نقشی بسیار مخرب و زیانبار است. حساسیت قرآن به این دسته از شهروندان به خوبی نشان می‌دهد که نمی‌توان به صرف شهروندی با همه افراد جامعه یکسان برخورد کرد و حقوق یکسانی را برای همگان به طور مطلق قائل شد؛ بلکه می‌بایست ملاحظاتی در نحوه تعامل با دسته‌هایی از افراد جامعه اعمال کرد.
مجالست با بدان در فضای مجازی

مجالست با بدان در فضای مجازی

فضاي مجازي هرچند که به نظر مي رسد که مجاز باشد و حقيقت نيست، ولي اگر دقت شود معلوم مي شود که حقيقت است نه مجاز؛ زيرا فضايي که امروز از آن به مجازي ياد مي شود، جلوه اي از دنياي حقيقي و واقعي است.
نقل 80 حدیث مُسلّم از ائمه اطهار(ع)

نقل 80 حدیث مُسلّم از ائمه اطهار(ع)

حجت‌الاسلام ناصر رفیعی نکات و مصادیق برجسته‌ای از بُعد ولایتمداری و جایگاه علمی حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع)بیان کرده است که در ذیل می‌آید.
نسبت عدالت و آزادی در انديشه شهيد مطهری

نسبت عدالت و آزادی در انديشه شهيد مطهری

نسبت ميان دو واژه «آزادي» و «عدالت» و شيوه اعمال توازن بين اين دو مفهوم همواره از بحث‌هاي مناقشه برانگيز در ميان انديشمندان سياسي طول تاريخ بوده است.
قرآن و جریان نفوذ

قرآن و جریان نفوذ

نفوذ به معنای رخنه است.
Powered by TayaCMS