دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

برخی افراد به دنبال منافع حزبی در مجلس هشتم هستند

No image
برخی افراد به دنبال منافع حزبی در مجلس هشتم هستند مشهد - خبرگزاری مهر: مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ معاصر ایران با اشاره به آفتها و تهدیدات مجلس گفت: برخیها به دنبال منافع حزبی در مجلس هشتم هستند.
به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، سیدعباس سلیمی نمین که به دعوت بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی در جمع دانشجویان این دانشگاه با محوریت اهمیت انتخابات مجلس هشتم و انتخاب اصلح سخن می گفت، افزود: همه احزاب به دنبال توسعه حزب خود هستند اما آن چه این تلاش را مثبت می کند حرکت در مسیر منطقی و قانونمند است.
سلیمی نمین با تاکید بر توانمندی بالای علمی و سیاسی نمایندگان مجلس آینده عنوان کرد: در این میان باید هوشیار بود که حزبی با هدف در دست گرفتن مجلس به دنبال رفتارهای حزبی در آن نباشد به این معنا که با کسب کرسیهای بیشتر به دنبال سهم خواهی یا توسعه گروه سیاسی خود با استفاده از روشهای ناسالم شود.
وی خاطرنشان کرد: تامل بر عملکرد دوره های گذشته مجلس می تواند در کارآیی مجلس آینده تاثیرگذار باشد.
سلیمی نمین با بیان اینکه مجلس ششم و هفتم با چالشهایی مواجه بودند، گفت: متاسفانه مردم خاطره تلخی از مجلس ششم دارند اما در مجلس هفتم اتفاقات دوره گذشته تکرار نشد و با وجود نقدهایی که به آن در بحث رها کردن تحقیق و تفحص در خصوص مسائل پیرامون قوه قضائیه و دانشگاه آزاد وارد است اما توانست آرامش را به مردم بازگرداند.
این فعال مطبوعاتی با بیان اینکه اگر مجلس موید دولت باشد ضعفهای قوه مجریه را می پوشاند، خاطر نشان کرد: از آنجایی که مجلس کانون قدرت است برخی حاضرند برای منافع شخصی امکاناتی را در اختیار نمایندگان قرارداده و از این فرصت و قدرت ملی سوء استفاده کنند.
وی در خصوص تبعات نقش دولت در شکل گیری مجلس اظهار داشت: همگرایی دولت و مجلس در یک راستا موثر است اما اگر قرار باشد زمینه تمایلات دولت در مجلس گسترش یابد خطر بی تفاوتی بر عملکرد دستگاه مجریه، قوه مقننه را تهدید خواهد کرد.

منبع‌:مهرنیوز

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

تحری حقیقت در بهائیت

واژه تحری به معنای «درنگ کردن در طلب امر » و نیز به معنای «حقیقت جوئی» به کار می رود و واژه حقیقت به معنای حق، راستی، درستی و هر چیز اصیل است...
No image

صلح عمومی

یکی از اصول دوازده گانه فرقه بهائیت،صلح عمومی و محکمه کبرای بین المللی است. در این زمینه عبدالبهاء می‌گوید:« از جمله تعالیم اعلان صلح عمومی بود کسانی که پیروی کردند از هر ملت و از هر دین و مذهب در نهایت محبت اجتماع نمودند.
No image

نبوت در بهائیت

نبوت از اصول اعتقادی اسلام می‌باشد و از این جهت دارای اهمیت فراوان می‌باشد.نبی، سفیری از جانب خداوند در میان بندگان است که برای تدبیر امر معاش و معاد بندگان می‌آید و انسانی است که از جانب خداوند خبر می‌دهد.
No image

طهارت در بهائیت

یکی از موضوعات مسلم و قطعی در مذهب اسلام،وجود اشیاء نجس و طاهر می‌باشد که در این موضوع بین مذاهب مختلف،اختلافی وجود ندارد.
Powered by TayaCMS