دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

سخنرانی علی‌اکبر ولایتی درباره مهدویت در جمکران

رویکرد رسانه‌‌های بین‌المللی با موضوع «مهدویت» با حضور علی‌اکبر ولایتی در مسجد جمکران بررسی می‌شود.
سخنرانی علی‌اکبر ولایتی درباره مهدویت در جمکران
سخنرانی علی‌اکبر ولایتی درباره مهدویت در جمکران

رویکرد رسانه‌‌های بین‌المللی با موضوع «مهدویت» با حضور علی‌اکبر ولایتی در مسجد جمکران بررسی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان فرهنگی هنری در مناطق مختلف شهر تهران، برپایی ایستگاه‌های فرهنگی و جشن میلاد نور، تقدیر از مقالات و دلنوشته‌های "تو را چشم در راهم" از دیگر برنامه‌های جشن نیمه شعبان این سازمان است.

اجرای موسیقی سنتی، برگزاری مسابقه، برپایی ایستگاه‌های جشن و شادی، مداحی، جنگ شادی، مسابقه و پرسش و پاسخ با موضوع و محوریت امام زمان(عج) از برنامه‌های تدوین شده مراکز فرهنگی هنری مناطق 22 گانه تهران به مناسبت نیمه شعبان است.

نقد و بررسی رویکرد رسانه‌های بین‌المللی به موضوع مهدویت با حضور علی‌اکبر ولایتی در مسجد جمکران به همت فرهنگسرای رسانه و برپایی ایستگاه‌هایی با محوریت امام عصر(عج) شامل امام‌شناسی و معرفی حضرت موعود، ایستگاه پازل ظهور، نقاشی جمعی از هنرمندان نقاش و جشن پرواز کبوتر به همت فرهنگسرای دختران، ویژه برنامه‌های این سازمان در ایام جشن امام عصر(عج) است.

    منبع: http://www.farsnews.ir

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

تحری حقیقت در بهائیت

واژه تحری به معنای «درنگ کردن در طلب امر » و نیز به معنای «حقیقت جوئی» به کار می رود و واژه حقیقت به معنای حق، راستی، درستی و هر چیز اصیل است...
No image

صلح عمومی

یکی از اصول دوازده گانه فرقه بهائیت،صلح عمومی و محکمه کبرای بین المللی است. در این زمینه عبدالبهاء می‌گوید:« از جمله تعالیم اعلان صلح عمومی بود کسانی که پیروی کردند از هر ملت و از هر دین و مذهب در نهایت محبت اجتماع نمودند.
No image

نبوت در بهائیت

نبوت از اصول اعتقادی اسلام می‌باشد و از این جهت دارای اهمیت فراوان می‌باشد.نبی، سفیری از جانب خداوند در میان بندگان است که برای تدبیر امر معاش و معاد بندگان می‌آید و انسانی است که از جانب خداوند خبر می‌دهد.
No image

طهارت در بهائیت

یکی از موضوعات مسلم و قطعی در مذهب اسلام،وجود اشیاء نجس و طاهر می‌باشد که در این موضوع بین مذاهب مختلف،اختلافی وجود ندارد.
Powered by TayaCMS