دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

افتتاح بزرگترین مسجد کانادا در شهر کالجری

No image
افتتاح بزرگترین مسجد کانادا در شهر کالجری بزرگترین مسجد مسلمانان کانادا روز گذشته در شهر کالجاری استان آلبرتا افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاری رسا، روز گذشته بزرگترین مسجد مسلمانان در شهر کالجاری استان آلبرتا واقع در غرب این کشور را افتتاح کرد.
ساخت این مسجد که با بودجه ای تقریبی 15 میلیون دلار وبا مساحت 4500 متر مربع انجام گرفت 14 سال طول کشید و به بیت النور نامگزاری شد.
ساختمان این مسجد گنجایش بیش از 4500 نمازگزار را دارد و دارای سالنهای مختلفی جهت برگزاری جلسات و همایش است.
سخنرانان در مراسی افتتاحیه این مسجد ساخت بزرگترین مسجد را با هدف شناسایی چهره معتدل و مسامح اسلام به مردم کانادا و جهان توصیف کردند.

منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

کتاب بیراهه 2 شیطان پرستی

کتاب بیراهه 2 شیطان پرستی

شیطان گرایی یک جریان گسترده ی ضد فرهنگی است که متأسفانه به علت جذابیت هایی که دارد، تعدادی از جوانان را به خود جذب می کند در اینکه افراد پس از مدتی پیروی از این جریان، احساس خستگی و ناکامی و سرخوردگی می کنند و اگر از ابتدا این جذابیت ها و پیامدهای گرایش به شیطان گرایی را می دانستند، چه بسا بسیاری از آن ها از آغاز به آن آلوده نمی شدند تردیدی نیست.
کتاب بیراهه 3 بهائیت

کتاب بیراهه 3 بهائیت

فرقه‎سازی از دیرباز به عنوان یکی از ابزارهای کارآمد برای خنثی کردن نیروهای فعال در بدنة یک جامعه به شمار می‌رود
کتاب بیراهه 4  وهابیت

کتاب بیراهه 4 وهابیت

بسترهای تفکر سلفی‌گری و وهابی‌گری امروزه را،بایددر لایه‌های تاریخ قرون اولیه جست.تفکراتی که پس ازپیامبراسلام6سربرآوردوجامعة اسلامی راچنان تحت تاثیرقراردادکه تاکنون پیامدهای آن کاملا محسوس است.
کتاب بیراهه1  معنویت های نو ظهور

کتاب بیراهه1 معنویت های نو ظهور

. در این پرسش‌ها مباحثی چون: علل پیدایش عرفان‌های نوظهور، علل گرایش جوانان به فرقه‌های نوظهور، معنای فِرق ضاله، معنای عرفانی حلقه، ضرورت آشنایی با فرقه‌های انحرافی و...، مورد توجه قرار گرفته است.
Powered by TayaCMS