دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تالیفات شهید سید مجتبی نواب صفوی میرلوحی

No image
تالیفات شهید سید مجتبی نواب صفوی میرلوحی

منشور حکومت اسلامى

جناب نواب صفوى با تألیف کتابى تحت عنوان «جامعه و حکومت اسلامى» و انتشار آن در آبان سال 1329 روش صحیح حاکمیت را بیان مى دارد. او معتقد است جز با حرکت ریشه اى و تقویت فرهنگ اصیل اسلامى در جامعه با استکبار جهانى نمى توان مقابله کرد. این سید مجاهد به پیروى از نامه حضرت امیرالمؤمنین على(علیه السلام)به مالک اشتر، اصول سیاسى اسلام را به مردم بیان مى کند و به شاه و غاصبان حکومت هشدار مى دهد که در صورت اجراى نکردن دستورهاى اسلامى به دست فرزندان مقتدر و فداکار اسلام از بین خواهند رفت.

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

کتاب بیراهه 2 شیطان پرستی

کتاب بیراهه 2 شیطان پرستی

شیطان گرایی یک جریان گسترده ی ضد فرهنگی است که متأسفانه به علت جذابیت هایی که دارد، تعدادی از جوانان را به خود جذب می کند در اینکه افراد پس از مدتی پیروی از این جریان، احساس خستگی و ناکامی و سرخوردگی می کنند و اگر از ابتدا این جذابیت ها و پیامدهای گرایش به شیطان گرایی را می دانستند، چه بسا بسیاری از آن ها از آغاز به آن آلوده نمی شدند تردیدی نیست.
کتاب بیراهه 3 بهائیت

کتاب بیراهه 3 بهائیت

فرقه‎سازی از دیرباز به عنوان یکی از ابزارهای کارآمد برای خنثی کردن نیروهای فعال در بدنة یک جامعه به شمار می‌رود
کتاب بیراهه 4  وهابیت

کتاب بیراهه 4 وهابیت

بسترهای تفکر سلفی‌گری و وهابی‌گری امروزه را،بایددر لایه‌های تاریخ قرون اولیه جست.تفکراتی که پس ازپیامبراسلام6سربرآوردوجامعة اسلامی راچنان تحت تاثیرقراردادکه تاکنون پیامدهای آن کاملا محسوس است.
کتاب بیراهه1  معنویت های نو ظهور

کتاب بیراهه1 معنویت های نو ظهور

. در این پرسش‌ها مباحثی چون: علل پیدایش عرفان‌های نوظهور، علل گرایش جوانان به فرقه‌های نوظهور، معنای فِرق ضاله، معنای عرفانی حلقه، ضرورت آشنایی با فرقه‌های انحرافی و...، مورد توجه قرار گرفته است.
Powered by TayaCMS