دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تغییر ساعت رسمی از اول فروردین /برای لغو مصوبه مجلس تلاش می کنیم

No image
تغییر ساعت رسمی از اول فروردین /برای لغو مصوبه مجلس تلاش می کنیم سخنگوی دولت اعلام کرد دولت امسال قانون تغییر ساعت، مصوب مجلس شورای اسلامی را اجرا خواهد کرد و بر این اساس از ساعت 24 اول فروردین ساعت رسمی کشور یک ساعت به جلو کشیده می شود.
به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر غلامحسین الهام سخنگوی دولت با بیان اینکه بررسیهای کارشناسانه دولت نشان می دهد که تغییر ساعت در نیمه نخست سال موجب افزایش مصرف برق می شود ، افزود : با تغییر ساعت هزینه های مالی پنهان دیگری از جمله برای تنظیم و هماهنگی ساعت پروازهای بین المللی و تنظیم و تطبیق ساعات کار بانکها و موسسات مالی با خارج از کشور و ... ایجاد می شود.
سخنگوی دولت با اشاره به اینکه تفاوت افق میان شرق و غرب کشور پهناور عزیزمان بیش از یکساعت است ، گفت : این امر مردم را در نقاط مختلف کشور از نظر تنظیم ساعات کاری و تعیین اوقات شرعی در فصول مختلف دچار زحمت می کند در حالی که مردم عزیز ما در این دو سال از تثبیت ساعت رسمی کشور احساس راحتی و رضایت داشتند.
الهام با تاکید بر اینکه دولت هیچ تمایلی برای به رنج انداختن مردم ندارد، گفت : مع الوصف مجلس محترم با تصویب طرح تغییر ساعت در مورد ساعت رسمی کشور وضع جدیدی ایجاد کرد که نیازی به مداخله دولت نباشد یعنی مصوبه مجلس تنها اعلام وضعیتی است که خود به خود تحقق می یابد و لذا ساعت به طور قهری به جلو کشیده خواهد شد.
سخنگوی دولت تصریح کرد : هر چند تغییر ساعت از ساعت 24 اول فروردین اجرا خواهد شد ولی دولت به دلیل جلوگیری از آثار منفی مالی و اجتماعی آن تلاش قانونی خود را برای لغو مصوبه مجلس پیگیری خواهد کرد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

کتاب بیراهه 2 شیطان پرستی

کتاب بیراهه 2 شیطان پرستی

شیطان گرایی یک جریان گسترده ی ضد فرهنگی است که متأسفانه به علت جذابیت هایی که دارد، تعدادی از جوانان را به خود جذب می کند در اینکه افراد پس از مدتی پیروی از این جریان، احساس خستگی و ناکامی و سرخوردگی می کنند و اگر از ابتدا این جذابیت ها و پیامدهای گرایش به شیطان گرایی را می دانستند، چه بسا بسیاری از آن ها از آغاز به آن آلوده نمی شدند تردیدی نیست.
کتاب بیراهه 3 بهائیت

کتاب بیراهه 3 بهائیت

فرقه‎سازی از دیرباز به عنوان یکی از ابزارهای کارآمد برای خنثی کردن نیروهای فعال در بدنة یک جامعه به شمار می‌رود
کتاب بیراهه 4  وهابیت

کتاب بیراهه 4 وهابیت

بسترهای تفکر سلفی‌گری و وهابی‌گری امروزه را،بایددر لایه‌های تاریخ قرون اولیه جست.تفکراتی که پس ازپیامبراسلام6سربرآوردوجامعة اسلامی راچنان تحت تاثیرقراردادکه تاکنون پیامدهای آن کاملا محسوس است.
کتاب بیراهه1  معنویت های نو ظهور

کتاب بیراهه1 معنویت های نو ظهور

. در این پرسش‌ها مباحثی چون: علل پیدایش عرفان‌های نوظهور، علل گرایش جوانان به فرقه‌های نوظهور، معنای فِرق ضاله، معنای عرفانی حلقه، ضرورت آشنایی با فرقه‌های انحرافی و...، مورد توجه قرار گرفته است.
Powered by TayaCMS