دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نماز این افراد پذیرفته نیست!

No image
نماز این افراد پذیرفته نیست!

قدس آنلاین: بنا به روایات رسیده از پیامبر (ص)، علاقه و محبت حقیقی و قلبی به امیرالمؤمنین علی (ع) دارای ثمرات فراوانی می باشد و متعاقباً دشمنان ایشان از نعمات فراوانی محروم خواهند شد.

به گزارش قدس آنلاین، در این باره امیرالمؤمنین علی (ع) بیان داشته اند: پیامبر خدا (ص) فرمودند: امیدوار کننده ترین آیه در کتاب خدا این آیه است: نماز را در اول و آخر روز بپا دارید و نیز در ساعت تاریکی شب که همانا خوبیها، بدیها را از بین خواهند برد.

پس از قرائت آیه اشاره داشتند: ای علی، قسم به خدایی که مرا به نبوت برانگیخت و بشارت دهنده و بیم دهنده مردم قرار داد، چون کسی از شما برای وضو و طهارت به پا خیزد، گناهان او فرو ریزد و هنگامی که مقابل قبله با توجه کامل به نماز بایستد و با رعایت آداب آن نمازش را به پایان برد، هنوز از نماز فارغ نگشته است که گناهانش آمرزیده گردد، چندان که گویی تازه از مادر متولد شده است و هیچ گناهی برای او باقی نخواهد ماند. و اگر باز گناهی از او سر زند نماز بعدی کفاره آن خواهد شد.

امیرالمؤمنین علی (ع) می فرمایند: پس از آن روزی دست مرا در دست خود داشتند فرمودند: هر فردی که برای ادای نمازهای پنجگانه مداومت ورزد و عمر خود را با محبت تو به پایان برد، با سربلندی و خوشحالی نزد پروردگار خود رفته است و اگر کسی با بغض و دشمنی تو دنیا را ترک گوید (هر چند نماز گزارده باشد) با او همانند مردگان عصر جاهلیت رفتار خواهد شد.

منابع:

  • شیخ مفید، امالی: 10.
  • علامه مجلسی، بحار الانوار، ج 2: 220؛ ج 36: 264.
  • شعبان صبوری، خاطرات امیر مؤمنان (ع): 114-115.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

کتاب بیراهه 2 شیطان پرستی

کتاب بیراهه 2 شیطان پرستی

شیطان گرایی یک جریان گسترده ی ضد فرهنگی است که متأسفانه به علت جذابیت هایی که دارد، تعدادی از جوانان را به خود جذب می کند در اینکه افراد پس از مدتی پیروی از این جریان، احساس خستگی و ناکامی و سرخوردگی می کنند و اگر از ابتدا این جذابیت ها و پیامدهای گرایش به شیطان گرایی را می دانستند، چه بسا بسیاری از آن ها از آغاز به آن آلوده نمی شدند تردیدی نیست.
کتاب بیراهه 3 بهائیت

کتاب بیراهه 3 بهائیت

فرقه‎سازی از دیرباز به عنوان یکی از ابزارهای کارآمد برای خنثی کردن نیروهای فعال در بدنة یک جامعه به شمار می‌رود
کتاب بیراهه 4  وهابیت

کتاب بیراهه 4 وهابیت

بسترهای تفکر سلفی‌گری و وهابی‌گری امروزه را،بایددر لایه‌های تاریخ قرون اولیه جست.تفکراتی که پس ازپیامبراسلام6سربرآوردوجامعة اسلامی راچنان تحت تاثیرقراردادکه تاکنون پیامدهای آن کاملا محسوس است.
کتاب بیراهه1  معنویت های نو ظهور

کتاب بیراهه1 معنویت های نو ظهور

. در این پرسش‌ها مباحثی چون: علل پیدایش عرفان‌های نوظهور، علل گرایش جوانان به فرقه‌های نوظهور، معنای فِرق ضاله، معنای عرفانی حلقه، ضرورت آشنایی با فرقه‌های انحرافی و...، مورد توجه قرار گرفته است.
Powered by TayaCMS