دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

کمک رئیس جمهوری در بخش تجهیزات به جهش پژوهشی منجر می‌شود

No image
کمک رئیس جمهوری در بخش تجهیزات به جهش پژوهشی منجر می‌شود وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص کمک رئیس جمهوری به تجهیز مراکز پژوهشی و آموزشی، این کمک را پیش برنده و رو به جلو دانست.
به گزارش خبرنگار مهر، دکتر کامران باقری لنکرانی در پاسخ به مهر در زمینه میزان نیازهای دانشگاههای علوم پزشکی کشور در بخش تجهیزات یادآور شد: می توان به این کمک دو نوع نگاه کرد که یا همین روال فعلی حفظ شود و یا پیش برنده باشد که نگاه وزارت بهداشت به این مسئله رو به جلو است.
وی ابراز امیدواری کرد که ارائه این کمکها پس از به نتیجه رسیدن به یک جهش پژوهشی در کشور منجر شود.
وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: پیشنهادات وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی به گونه ای تنظیم شده است که تجهیزات لازم برای مراکز پژوهشی در زمینه تحقیقات ضروری و تحقیقات در مرزهای دانش فراهم شود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

کتاب بیراهه 2 شیطان پرستی

کتاب بیراهه 2 شیطان پرستی

شیطان گرایی یک جریان گسترده ی ضد فرهنگی است که متأسفانه به علت جذابیت هایی که دارد، تعدادی از جوانان را به خود جذب می کند در اینکه افراد پس از مدتی پیروی از این جریان، احساس خستگی و ناکامی و سرخوردگی می کنند و اگر از ابتدا این جذابیت ها و پیامدهای گرایش به شیطان گرایی را می دانستند، چه بسا بسیاری از آن ها از آغاز به آن آلوده نمی شدند تردیدی نیست.
کتاب بیراهه 3 بهائیت

کتاب بیراهه 3 بهائیت

فرقه‎سازی از دیرباز به عنوان یکی از ابزارهای کارآمد برای خنثی کردن نیروهای فعال در بدنة یک جامعه به شمار می‌رود
کتاب بیراهه 4  وهابیت

کتاب بیراهه 4 وهابیت

بسترهای تفکر سلفی‌گری و وهابی‌گری امروزه را،بایددر لایه‌های تاریخ قرون اولیه جست.تفکراتی که پس ازپیامبراسلام6سربرآوردوجامعة اسلامی راچنان تحت تاثیرقراردادکه تاکنون پیامدهای آن کاملا محسوس است.
کتاب بیراهه1  معنویت های نو ظهور

کتاب بیراهه1 معنویت های نو ظهور

. در این پرسش‌ها مباحثی چون: علل پیدایش عرفان‌های نوظهور، علل گرایش جوانان به فرقه‌های نوظهور، معنای فِرق ضاله، معنای عرفانی حلقه، ضرورت آشنایی با فرقه‌های انحرافی و...، مورد توجه قرار گرفته است.
Powered by TayaCMS