دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

راه‌اندازی مقطع دکترای مرکز تخصصی حقوق و قضای اسلامی حوزه علمیه

No image
راه‌اندازی مقطع دکترای مرکز تخصصی حقوق و قضای اسلامی حوزه علمیه حجت‌الاسلام محمدمهدی کریمی‌نیا، معاون پژوهش مرکز تخصصی حقوق و قضای اسلامی حوزه علمیه قم، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: به پیشنهاد معاونت پ‍ژوهش این مرکز، طرح راه‌اندازی دوره دکتری فقه و حقوق با دو گرایش خصوصی و جزا، در شورای عالی این مرکز مطرح و پیش‌نویس آن تصویب شد.
وی افزود: در صورت تصویب این طرح در شورای عالی مدیریت حوزه علمیه قم، در سال 87، اقدام به پذیرش دانشجوی دکتری در دو رشته فقه و حقوق خصوصی و جزا از بین فارغ‌التحصیلان مرکز و طلاب پایه 10 دارای مدرک کارشناسی ارشد خواهیم کرد.
حجت‌الاسلام کریمی‌نیا با بیان اینکه ویژگی و تفاوت آن با دوره‌های مشابه در مراکز علمی دیگر، برجسته بودن جنبه فقهی آن است، خاطرنشان کرد: برای دانشجویان این دوره پانزده واحد خارج فقه، ده واحد خارج اصول، 24 واحد حقوق و 20 واحد به عنوان نگارش پایان نامه در نظر گرفته شده که پس از اتمام دوره صورت می‌گیرد.
وی در پایان طول دوره دکتری فقه و حقوق را دو سال و نیم و سقف پذیرش در هر یک از گرایش‌ها را شش نفر اعلام کرد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

عید غدیر در سیره اهل بیت(ع)

عید غدیر در سیره اهل بیت(ع)

غدیر، تنها نه به عنوان «روزى تاریخى» ، بلکه به عنوان یک «عید اسلامى» مطرح است. عید بودن آن نیز، مراسم و سنتهاى خاصى را مى‌طلبد و نه تنها باید آن را عید دانست، بلکه باید آن را عید گرفت و به شادمانى پرداخت و به عنوان تعظیم شعائر دینى، آن را بزرگ داشت و برشکوه آن افزود، تا ارزشهاى نهفته در این روز عظیم، همواره زنده بماند و سیره معصومین (علیهم السلام)احیاگردد.
No image

شیعه در نگاه وهابیان

Powered by TayaCMS