دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

الگوی حضور قلب در نماز

No image
الگوی حضور قلب در نماز

اميرالمؤمنين(ع): وقتي به نماز مي ايستاد آنچنان خود را در محضر الهي مي ديد که امور غيرخدايي را احساس نمي کرد. در جنگ صفين، تيري بر ران مقدس آن حضرت وارد شد، هرچه کردند در موقع عادي خارج نمايند، از شدت درد و ناراحتي نتوانستند، خدمت امام حسن(ع) جريان را عرض کردند آن حضرت فرمودند: «صبر کنيد تا پدرم به نماز بايستد، زيرا در آن حال چنان از خود بيخود مي شود که به هيچ چيز متوجه نمي شود.»

به دستور امام حسن(ع) در حال نماز تير را از پاي حضرت خارج کردند. بعد از نماز امام علي(ع) متوجه شد خون از پاي مقدسش جاري است، سؤال کرد چه شده؟ عرض کردند: «تير را در حال نماز از پاي شما بيرون کشيديم.» (1)

____________________________________

1- انوار نعمانيه، سيدجزايري7 ص 342

روزنامه كيهان، شماره 21077 به تاريخ 19/3/94، صفحه 8 (معارف)

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

نقلاب اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی در سحرگاه 22 بهمن 1357 به پیروزی رسید، ولی علیرغم پیروزی انقلاب ولی هنوز هم آثار حاکمیت فرهنگی رژیم سابق در نهادهای حکومتی به چشم می‌خورد و گاهی هم باعث کارشکنی‌هایی می‌‌گردید.
No image

آیت الله سید صدرالدین صدر

Powered by TayaCMS