دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

کمک هزینه سفر کربلا به حافظان خطبه غدیر

No image
کمک هزینه سفر کربلا به حافظان خطبه غدیر نشر‌نگار به خوانندگان کتاب پیام نگار (زیارت امین الله و متن خطابه غدیر) که موفق به حفظ خطبه غدیر و پشت سرگذاشتن امتحان این نشر شوند، کمک هزینه سفر به کربلای معلی هدیه‌می‌دهد.
محمد‌مهدی داودی‌پور، مدیر مسئول نشر نگار در این‌باره به خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) گفت: کتاب پیام نگار که شامل زیارت امین الله و متن خطبه غدیر است، از جمله فعالیت‌های این نشر در زمینه این خطبه گرانقدر است و نشر‌نگار به خوانندگان این کتاب که بتوانند علاوه بر حفظ متن عربی این خطبه، در امتحان شفاهی و کتبی نشر‌نگار با موضوع خطبه غدیر موفق‌شوند، کمک هزینه سفر به کربلای معلی هدیه ‌می‌دهد.
وی مبلغ این کمک هزینه را برای هر نفر 2 میلیون و 500 هزار ریال عنوان‌کرد.
وی ادامه داد:‌ از آن جا که هدف از انتشار این کتاب و همچنین اعطای کمک هزینه مذکور، غیر انتفاعی و در جهت گسترش فرهنگ‌دینی است، هیچ‌گونه قرعه‌کشی در کار نخواهد بود و تمامی افرادی که حائز شرایط باشند، کمک هزینه مذکور را دریافت‌خواهند‌کرد.
داودی‌پور همچنین از برگزاری جلسات تفسیر و توضیح خطبه غدیر در هیات انصارالعباس و مسجد ضرابخانه تهران به ویژه توسط نویسنده کتاب پیام‌نگار، سیدحسین حسینی خبرداد.
چاپ اول کتاب پیام نگار (زیارت امین‌الله و خطابه غدیر) اخیراً با 44 صفحه و بدون قیمت برای خوانندگان روانه‌ بازار ‌شد

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

نقلاب اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی در سحرگاه 22 بهمن 1357 به پیروزی رسید، ولی علیرغم پیروزی انقلاب ولی هنوز هم آثار حاکمیت فرهنگی رژیم سابق در نهادهای حکومتی به چشم می‌خورد و گاهی هم باعث کارشکنی‌هایی می‌‌گردید.
No image

آیت الله سید صدرالدین صدر

Powered by TayaCMS