دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

برگزاری نشست بررسی تقابل لیبرالیسم و طالبانیسم

No image
برگزاری نشست بررسی تقابل لیبرالیسم و طالبانیسم رسا، سرویس سیاسی ـ نشست سیاسی تقابل لیبرالیسم و طالبانیسم با حضور نماینده پارلمان این کشور پنجم دی ماه در قم برگزار می‌شود.
سیدجواد میرخلیلی، دبیر گروه سیاسی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، گفت: در ادامه سلسله نشست‌های سیاسی این مرکز، سومین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی گروه علوم سیاسی با موضوع تقابل لیبرالیسم و طالبانیسم در قم برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: این نشست سیاسی، صبح روز چهارشنبه، پنجم دی‌ماه از ساعت 10 تا 12 صبح در سالن همایش‌های پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار می‌گردد.
حجت الاسلام میرخلیلی، خاطرنشان کرد: دکتر عبدالقیوم سجادی،‌ نمایند پارلمان افغانستان در این نشست به تبیین تقابل لیبرالیسم و طالبانیسم در افغانستان می‌پردازد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

اقتباس، پروژه ای ناتمام ; نگاهی کوتاه به اقتباس از آثار ادبی در سینمای ایران

اقتباس، پروژه ای ناتمام ; نگاهی کوتاه به اقتباس از آثار ادبی در سینمای ایران

سینما خیلی زود و حدود ده سال پس از اختراع آن وارد ایران شد. البته در اینجا منظور از سینما ابزار و آلات تصویربرداری و ساختن فیلم است و منظور مفهوم هنری سینما نیست که درباره آن بحث زیاد است و اینکه در خود غرب هم مفهوم سینما به عنوان یک هنر مجرد، دقیقا چه زمانی شکل گرفت محل مناقشه است.
نگاهی به سریال معمای شاه | سریال های تاریخی که در تاریخ نمی مانند

نگاهی به سریال معمای شاه | سریال های تاریخی که در تاریخ نمی مانند

این روزها در باره اشتباهات تاریخی یا به اصطلاح «گاف» های سریال معمای شاه حرف ها فراوانی در شبکه های اجتماعی شنیده می شود. این ماجرا در مورد سریال کیمیا هم به وجود امد. هرچند که در مورد آن کسی برای پاسخ دادن پا به میدان نگذاشت اما در مورد سریال معمای شاه ماجرا این گونه نبود.
لحن غبار آلود یک فیلم

لحن غبار آلود یک فیلم

عنوان ایستاده در غبار، علاوه بر اشاره به سکانسی از فیلم که حاج احمد متوسلیان را بی‌سیم به دست در میان گرد و خاکِ تیر و ترکشِ‌ خمپاره‌ها، برقرار و استوار با حسی سرشار از خضوع، تصویر کرده، دلالت‌های دیگری را نیز به ذهن متبادر می‌سازد
سیری در تاریخ رابطه سینما و واقعیت | مثلث واقعیت: دیدار، پدیدار، پندار

سیری در تاریخ رابطه سینما و واقعیت | مثلث واقعیت: دیدار، پدیدار، پندار

"لرزش تصویری در فیلمی به ما القا کننده واقعی بودن صحنه ای است که میبینیم، هرچند هرگز در نگاه واقعی خود لرزشی را حس نمیکنیم ولی لرزش در فیلم موجب میشود مخاطب احساس کند، با صحنه ای واقعی روبرو است، این واقعیتی است که سینما جایگزین واقعیت میکند"
Powered by TayaCMS