دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

برگزاری همایش بین المللی دکترین مهدویت در مرداد ماه 1387 درقم

No image
برگزاری همایش بین المللی دکترین مهدویت در مرداد ماه 1387 درقم به گزارش مرکز خبر حوزه، موسسه آینده روشن با انتشار اطلاعیه‌ای از تمام اندیشمندان و پژوهشگران دعوت نمود تا در چهارمین همایش بین المللی دکترین مهدویت با رویکرد حقوقی و سیاسی مشارکت نمایند.
عنوان های پیشنهادی مقالات در دو محور مباحث نظری و علمی، شامل مهدویت ونظریه پردازی درحوزه حقوق و سیاست روش شناسی مباحث حقوقی وسیاسی مهدویت، بررسی تطبیقی مفاهیم حقوقی و سیاسی دراندیشه معاصر و مهدویت، مقایسه مهدویت، فرجام شناسی واندیشه سیاسی اسلام وغرب، مطالعه تطبیقی حکومت حضرت مهدی(عج)، الگوی معاصر حکومت، جغرافیای سیاسی جهان پس ازظهور، نقش موعد باوری درتدوین سیاستهای راهبردی کشورها، دولت زمینه ساز ظهور، جامعه منتظر ظهور منجی، نقش آموزه انتظار در بیداری ملت‌ها، آسیب شناسی سیاسی، اجتماعی و فرهنگی انتظار و نیز جایگاه نهادهای حقوقی و سیاسی در حکومت جهانی حضرت مهدی(عج) ارائه شده است.
پژوهشگران تا دهم خرداد 1387 فرصت دارند مقالات خود را به دبیر خانه دائمی همایش به نشانی قم، بلوار45 متری شهیدصدوقی، خیابان 20 متری فجر، دست چپ پلاک 112، موسسه آینده روشن ارسال نمایند.
شایان ذکر است، اصل مقاله باید حداکثر تا هفت هزار و پانصد کلمه در 25 صفحه و با فرمت word به صورت لوح فشرده از طریق پست الکترونیک و یا پایگاه اینترنتی به نشانی www.intizar.org ارسال گردد.
علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر، می‌توانند با تلفن 7833713 و 2928234 با پیش شماره 0251 تماس حاصل فرمایند.
منبع خبر:
سایت تحلیلی خبری تبیان

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

اقتباس، پروژه ای ناتمام ; نگاهی کوتاه به اقتباس از آثار ادبی در سینمای ایران

اقتباس، پروژه ای ناتمام ; نگاهی کوتاه به اقتباس از آثار ادبی در سینمای ایران

سینما خیلی زود و حدود ده سال پس از اختراع آن وارد ایران شد. البته در اینجا منظور از سینما ابزار و آلات تصویربرداری و ساختن فیلم است و منظور مفهوم هنری سینما نیست که درباره آن بحث زیاد است و اینکه در خود غرب هم مفهوم سینما به عنوان یک هنر مجرد، دقیقا چه زمانی شکل گرفت محل مناقشه است.
نگاهی به سریال معمای شاه | سریال های تاریخی که در تاریخ نمی مانند

نگاهی به سریال معمای شاه | سریال های تاریخی که در تاریخ نمی مانند

این روزها در باره اشتباهات تاریخی یا به اصطلاح «گاف» های سریال معمای شاه حرف ها فراوانی در شبکه های اجتماعی شنیده می شود. این ماجرا در مورد سریال کیمیا هم به وجود امد. هرچند که در مورد آن کسی برای پاسخ دادن پا به میدان نگذاشت اما در مورد سریال معمای شاه ماجرا این گونه نبود.
لحن غبار آلود یک فیلم

لحن غبار آلود یک فیلم

عنوان ایستاده در غبار، علاوه بر اشاره به سکانسی از فیلم که حاج احمد متوسلیان را بی‌سیم به دست در میان گرد و خاکِ تیر و ترکشِ‌ خمپاره‌ها، برقرار و استوار با حسی سرشار از خضوع، تصویر کرده، دلالت‌های دیگری را نیز به ذهن متبادر می‌سازد
سیری در تاریخ رابطه سینما و واقعیت | مثلث واقعیت: دیدار، پدیدار، پندار

سیری در تاریخ رابطه سینما و واقعیت | مثلث واقعیت: دیدار، پدیدار، پندار

"لرزش تصویری در فیلمی به ما القا کننده واقعی بودن صحنه ای است که میبینیم، هرچند هرگز در نگاه واقعی خود لرزشی را حس نمیکنیم ولی لرزش در فیلم موجب میشود مخاطب احساس کند، با صحنه ای واقعی روبرو است، این واقعیتی است که سینما جایگزین واقعیت میکند"
Powered by TayaCMS