دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

علامه عسگری؛ عالمی زمان‌شناس بود

No image
علامه عسگری؛ عالمی زمان‌شناس بود
حجت الاسلام صدیقی، علامه عسگری را را عالمی زمان‌شناس و آینده ساز معرفی کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الا سلام والمسلمین کاظم صدیقی، رییس دادگاه تجدید نظر استان تهران در همایش بزرگداشت علامه عسگری در شانزدهمین نمایشگاه قرآن گفت: علامه عسگری با سلاح تقوا، علم و زمان شناسی همواره با بصیرت و آگاهی به افکار منحرف حمله می‌برد.
حجت الاسلام صدیقی با اشاره به این که علمای شیعه آبروی تاریخ بوده‌اند و در تربیت نفوس و رشد فکری و امنیت مردم نقش مهمی داشته‌اند، اظهار داشت:علامه عسگری به فکر تربیت نسل آینده بود و در همین راستا مدرسه و دانشگاه‌های گوناگونی تاسیس کرد.
وی با اشاره به اینکه کار علامه، روشن کردن راه و مرام حضرت علی (ع) بود، تاکید کرد: وی هیچ‌گاه به سوی جنگ شیعه و سنی و دامن زدن به اختلافات نرفت.
حجت الا‌سلام صدیقی علامه عسگری را فردی نورانی، بی آلایش، بی‌تعصب، دلسوز مخاطب و متصل به حضرت صدیقه کبری (س) معرفی کرد.
وی افزود: هدایت به گفتار و نوشتار نیست، علامه اهل هدایت بود و در برخی از مناظره‌ها دل‌ها را نرم و شخص را مستبصر می‌کرد.
 
 
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

اقتباس، پروژه ای ناتمام ; نگاهی کوتاه به اقتباس از آثار ادبی در سینمای ایران

اقتباس، پروژه ای ناتمام ; نگاهی کوتاه به اقتباس از آثار ادبی در سینمای ایران

سینما خیلی زود و حدود ده سال پس از اختراع آن وارد ایران شد. البته در اینجا منظور از سینما ابزار و آلات تصویربرداری و ساختن فیلم است و منظور مفهوم هنری سینما نیست که درباره آن بحث زیاد است و اینکه در خود غرب هم مفهوم سینما به عنوان یک هنر مجرد، دقیقا چه زمانی شکل گرفت محل مناقشه است.
نگاهی به سریال معمای شاه | سریال های تاریخی که در تاریخ نمی مانند

نگاهی به سریال معمای شاه | سریال های تاریخی که در تاریخ نمی مانند

این روزها در باره اشتباهات تاریخی یا به اصطلاح «گاف» های سریال معمای شاه حرف ها فراوانی در شبکه های اجتماعی شنیده می شود. این ماجرا در مورد سریال کیمیا هم به وجود امد. هرچند که در مورد آن کسی برای پاسخ دادن پا به میدان نگذاشت اما در مورد سریال معمای شاه ماجرا این گونه نبود.
لحن غبار آلود یک فیلم

لحن غبار آلود یک فیلم

عنوان ایستاده در غبار، علاوه بر اشاره به سکانسی از فیلم که حاج احمد متوسلیان را بی‌سیم به دست در میان گرد و خاکِ تیر و ترکشِ‌ خمپاره‌ها، برقرار و استوار با حسی سرشار از خضوع، تصویر کرده، دلالت‌های دیگری را نیز به ذهن متبادر می‌سازد
سیری در تاریخ رابطه سینما و واقعیت | مثلث واقعیت: دیدار، پدیدار، پندار

سیری در تاریخ رابطه سینما و واقعیت | مثلث واقعیت: دیدار، پدیدار، پندار

"لرزش تصویری در فیلمی به ما القا کننده واقعی بودن صحنه ای است که میبینیم، هرچند هرگز در نگاه واقعی خود لرزشی را حس نمیکنیم ولی لرزش در فیلم موجب میشود مخاطب احساس کند، با صحنه ای واقعی روبرو است، این واقعیتی است که سینما جایگزین واقعیت میکند"
Powered by TayaCMS