دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آرای محمد مصطفی المراغی درباره ترجمه قرآن

No image
آرای محمد مصطفی المراغی درباره ترجمه قرآن
شماره 109 دوماه‌نامه کتاب‌شناسی آینه پژوهش از سوی دفترتبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم منتشر شد.
 
  به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، شماره 109 دوماه‌نامه کتاب‌شناسی آینه پژوهش دربردارنده هفت مقاله برگزیده با عناوین کتابخانه ربع رشیدی،‌ آرای محمد مصطفی المراغی درباره ترجمه قرآن، ‌سیری در تفسیر عبدالرزاق صنعانی، درنگی در روش تفسیر قرآن، مقدمه‌ای درباره ویژگی‌ها و محتوای کتاب تاریخ مزارات اصفهان، مصابیح الاحکام و مولف آن، کتاب و کتاب‌پژوهی است.
در بخشی از مقاله کتابخانه ربع رشیدی، نویسنده با بررسی مقام علمی و شخصیتی رشیدالدین فضل الله آورده است: «رشید الدین همچنان که در وزارت مردی توانا و با باتدبیر بود در قلمرو علم و ادب نیز جایگاهی والا داشت. با وجود آنکه بیشتر وقت او را کار دیوانی پر می‌کرد، از تتبع و مطالعه دور نبود، به گونه‌ای که در بسیاری از علوم و فنون شناختی وسیع و دقیق داشت.»
‌سیری در تفسیر عبدالرزاق صنعانی عنوان مقاله دیگری است که نویسنده  در آن ضمن معرفی عبدالرزاق صنعانی، به بررسی ساختار کلی تفسیر وی، دقت‌های این دانشمند در بیان احادیث و ذکر سند‌های آن، نوع و شیوه این تفسیر پرداخته و آورده است: «این تفسیر از نخستین تفاسیر قرآن در قرن دوم و از تفاسیر مهم نزد اهل سنت است. اغلب روایات او در آثار بعد از وی به ویژه تفسیر ابن جریر طبری و الدررالمنثور سیوطی آورده شده است. از این جهت از مصادر بزرگ تفسیر بالماثور نزد اهل سنت شمرده می شود.
آیات را در آغاز با با احادیث نبوی  و آثار صحابه تفسیر می‌کند و بسیار اتفاق افتاده است که بیش از یک حدیث را در شرح آیه ای می‌آورد.»
دوماه‌نامه کتاب‌شناسی آینه پژوهش، نشریه ای است فرهنگی پژوهشی که به انگیزه بهسازی پژوهش و نشر از طریق اطلاع‌رسانی به صاحب امتیازی دفترتبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، مدیر مسؤولی محمدتقی سبحانی و سردبیری محمدعلی مهدوی راد هر دو ماه یکبار منتشر می‌شود.
 
 
 
 

 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

قيام در برابر ظلم شاه و تحجر حوزه

قيام در برابر ظلم شاه و تحجر حوزه

بررسي تقابل گفتمان امام(ره) با دو جريان «حكومت پهلوي» و «ركود در نظام حوزوي...
سالمرگ بيروني، دانشمند بزرگ ايراني

سالمرگ بيروني، دانشمند بزرگ ايراني

ابوريحان محمد بيروني دانشمند بزرگ ايراني 13 دسامبر سال 1048 ميلادي (22 آذر) در شهر غزنه (افغانستان امروز) وفات يافت.
صلح های تحمیلی برای حذف تدریجی هویت فلسطینی

صلح های تحمیلی برای حذف تدریجی هویت فلسطینی

تلاش فراوان سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و نظامی در طول بیش از‌یک قرن برای محو‌یک هویت مسلّم و قطعی تاریخی به نام هویت مردم مسلمان فلسطین و قدس به عنوان قبله اوّل مسلمین صورت گرفت و در کنار سه فعالیت اول، تلاش‌های خستگی ناپذیر دیپلماسی نیز برای مشروعیت بخشی حکومت جعلی اسرائیل انجام گرفت.
سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

نقلاب اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی در سحرگاه 22 بهمن 1357 به پیروزی رسید، ولی علیرغم پیروزی انقلاب ولی هنوز هم آثار حاکمیت فرهنگی رژیم سابق در نهادهای حکومتی به چشم می‌خورد و گاهی هم باعث کارشکنی‌هایی می‌‌گردید.
اول اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی شیرازی

اول اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی شیرازی

شیخ مصلح الدین سعدی شیرازی بی تردید بزرگترین شاعری است که بعد از فردوسی آسمان ادب فارسی را با نور خیره کننده اش روشن ساخت و آن روشنی با چنان تلألویی همراه بود که هنوز پس از گذشت هفت قرن تمام از تاثیر آن کاسته نشده است و این اثر تا پارسی برجاست همچنان برقرار خواهد ماند.
Powered by TayaCMS