دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله العظمی مکارم شیرازی؛ اسلام هیچ سئوالی را بدون پاسخ نگذاشته است.

No image
آیت الله العظمی مکارم شیرازی؛ اسلام هیچ سئوالی را بدون پاسخ نگذاشته است.
آیت‌الله العظمی مکارم‌ شیرازی گفت: جوانان، امید آینده کشور و نظام اسلامی هستند و دشمن می‌خواهد عقاید آنان را متزلزل و اخلاقشان را آلوده کند.
 
به گزارش ایسنا به نقل از مرکز خبر حوزه، این مرجع تقلید در دیدار اقشار مختلف مردم اظهار داشت: جوانان باید فاصله خود را با نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه و تفسیر آیات قرآن کم کنند، زیرا بالا رفتن علم و دانش باعث تشخیص راه زندگی صحیح و سعادتمند خواهد شد.
وی افزود: تمسک به فرهنگ اسلام و علوی و پرهیز از مجالس آلوده و دوستان ناباب، اخلاق و عقاید اسلامی را حفظ می‌کند.
این مرجع تقلید تصریح کرد: سایت‌های شیطنت‌آمیز ضد اسلامی و شیعی فعال هستند و شبه‌افکنی می‌کنند و جوانان سئوالات خود را با عالم دینی در میان بگذارند، چون این شبهات با ساده‌ترین استدلال علمی و فلسفی، جواب روشن دارند.
مکارم‌ شیرازی گفت: ما به برکت اهل‌بیت (ع) می‌گوییم سوالی بدون جواب در تمام مسایل دینی اسلام وجود ندارد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به مقام علمی حضرت علی (ع) اشاره کرد و افزود: درباره مقام علمی حضرت علی (ع) هر چقدر بگوییم کم است و در کتب معروف اهل‌سنت بارها نقل شده که در دوران خلافت خلیفه دوم هر مشکلی در مسایل قضایی، اعتقادی و مسایل احکام شرعی پیش می‌آمد، سراغ حضرت علی (ع) می‌آمدند.
وی تصریح کرد: خلیفه دوم بارها به صراحت اعلام می‌کرده اگر روزی مشکلی برای جهان اسلام از نظر علمی پیش بیاید و پاسخ‌گوی این مشکل علی (ع) نباشد، خدا من را زنده نگه ندارد چون آبروی اسلام می‌رود.
این مرجع تقلید خاطرنشان کرد: مسایل سیاسی اجازه نمی‌داد مسئله خلافت را به محور اصلی خود برگردانند، اما به مقام و جایگاه علمی حضرت علی (ع)، بارها اعتراف می‌کردند.
مکارم‌شیرازی گفت: بدون ولایت اسلام ناقص است، چون جواب بسیاری از سئوالات ولایت آنها بیان کرد.
وی افزود: اسلام به تفاوت میان پسر و دختر که پسر را تحفه الهی می‌دانستند خط بطلان کشیده بلکه می‌گوید همه، نعمت خدا هستند و همه عزیز و محترم‌اند و این تفاوت‌ها افکار زمان جاهلیت است.
 
 
منبع:  www.isna.ir
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

قيام در برابر ظلم شاه و تحجر حوزه

قيام در برابر ظلم شاه و تحجر حوزه

بررسي تقابل گفتمان امام(ره) با دو جريان «حكومت پهلوي» و «ركود در نظام حوزوي...
سالمرگ بيروني، دانشمند بزرگ ايراني

سالمرگ بيروني، دانشمند بزرگ ايراني

ابوريحان محمد بيروني دانشمند بزرگ ايراني 13 دسامبر سال 1048 ميلادي (22 آذر) در شهر غزنه (افغانستان امروز) وفات يافت.
صلح های تحمیلی برای حذف تدریجی هویت فلسطینی

صلح های تحمیلی برای حذف تدریجی هویت فلسطینی

تلاش فراوان سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و نظامی در طول بیش از‌یک قرن برای محو‌یک هویت مسلّم و قطعی تاریخی به نام هویت مردم مسلمان فلسطین و قدس به عنوان قبله اوّل مسلمین صورت گرفت و در کنار سه فعالیت اول، تلاش‌های خستگی ناپذیر دیپلماسی نیز برای مشروعیت بخشی حکومت جعلی اسرائیل انجام گرفت.
سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

نقلاب اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی در سحرگاه 22 بهمن 1357 به پیروزی رسید، ولی علیرغم پیروزی انقلاب ولی هنوز هم آثار حاکمیت فرهنگی رژیم سابق در نهادهای حکومتی به چشم می‌خورد و گاهی هم باعث کارشکنی‌هایی می‌‌گردید.
اول اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی شیرازی

اول اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی شیرازی

شیخ مصلح الدین سعدی شیرازی بی تردید بزرگترین شاعری است که بعد از فردوسی آسمان ادب فارسی را با نور خیره کننده اش روشن ساخت و آن روشنی با چنان تلألویی همراه بود که هنوز پس از گذشت هفت قرن تمام از تاثیر آن کاسته نشده است و این اثر تا پارسی برجاست همچنان برقرار خواهد ماند.
Powered by TayaCMS