دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

خون ابراهیم(ع) در کربلا

روزی حضرت ابراهیم خلیل(ع) سوار بر اسب، از سرزمین کربلا عبور می‌کرد، ناگهان پای اسبش لغزید، و ابراهیم(ع) با اسب به زمین افتاد و سر ابراهیم شکست، و از آن خون جاری گشت.
خون ابراهیم(ع) در کربلا
خون ابراهیم(ع) در کربلا

روزی حضرت ابراهیم خلیل(ع) سوار بر اسب، از سرزمین کربلا عبور می‌کرد، ناگهان پای اسبش لغزید، و ابراهیم(ع) با اسب به زمین افتاد و سر ابراهیم شکست، و از آن خون جاری گشت. ابراهیم(ع) استغفار کرد، و تصور نمود شاید گناهی از او سر زده که این سقوط، کیفر آن است، از این رو عرض کرد: «خدایا چه گناهی از من سر زده است؟» در این هنگام جبرئیل بر او نازل شد و عرض کرد: خداوند می‌فرماید: «از تو خطایی سر نزده است» ولی سبط خاتم پیامبران و فرزند خاتم اوصیاء یعنی حسین(ع) را در این مکان به شهادت می‌رسانند، خون تو برای اینکه با خون او آمیخته شود، این حادثه رخ داد[1].

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

قيام در برابر ظلم شاه و تحجر حوزه

قيام در برابر ظلم شاه و تحجر حوزه

بررسي تقابل گفتمان امام(ره) با دو جريان «حكومت پهلوي» و «ركود در نظام حوزوي...
سالمرگ بيروني، دانشمند بزرگ ايراني

سالمرگ بيروني، دانشمند بزرگ ايراني

ابوريحان محمد بيروني دانشمند بزرگ ايراني 13 دسامبر سال 1048 ميلادي (22 آذر) در شهر غزنه (افغانستان امروز) وفات يافت.
صلح های تحمیلی برای حذف تدریجی هویت فلسطینی

صلح های تحمیلی برای حذف تدریجی هویت فلسطینی

تلاش فراوان سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و نظامی در طول بیش از‌یک قرن برای محو‌یک هویت مسلّم و قطعی تاریخی به نام هویت مردم مسلمان فلسطین و قدس به عنوان قبله اوّل مسلمین صورت گرفت و در کنار سه فعالیت اول، تلاش‌های خستگی ناپذیر دیپلماسی نیز برای مشروعیت بخشی حکومت جعلی اسرائیل انجام گرفت.
سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

نقلاب اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی در سحرگاه 22 بهمن 1357 به پیروزی رسید، ولی علیرغم پیروزی انقلاب ولی هنوز هم آثار حاکمیت فرهنگی رژیم سابق در نهادهای حکومتی به چشم می‌خورد و گاهی هم باعث کارشکنی‌هایی می‌‌گردید.
اول اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی شیرازی

اول اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی شیرازی

شیخ مصلح الدین سعدی شیرازی بی تردید بزرگترین شاعری است که بعد از فردوسی آسمان ادب فارسی را با نور خیره کننده اش روشن ساخت و آن روشنی با چنان تلألویی همراه بود که هنوز پس از گذشت هفت قرن تمام از تاثیر آن کاسته نشده است و این اثر تا پارسی برجاست همچنان برقرار خواهد ماند.
Powered by TayaCMS