دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

راه‌اندازی شهر الکترونیک قرآنی

No image
راه‌اندازی شهر الکترونیک قرآنی رحیم خاکی روز شنبه در مشهد گفت: شهرهای الکترونیک در بخشهای آموزش، پژوهش، خبر، کودکان، فروشگاه، نمایشگاه و باشگاه فعالیت می‌کنند.
وی افزود: این شهرالکترونیک قرآنی تمام کارکردهای شهرهای الکترونیک دنیا را با محوریت قرآن خواهد داشت.
او اعتبار مورد نیاز برای کمیل این پروژه را حدود ‪ ۵۰‬میلیارد ریال ذکر و بیان کرد: جهت راه‌اندازی اولیه شهر الکترونیک قرآنی حداقل پنج میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
وی اظهار داشت: پایگاه اطلاع رسانی شهرالکترونیک قرآنی نیز به سه زبان عربی، فارسی و انگلیسی طی روندی پنج ساله ارایه خواهد شت.
رییس سازمان فعالیتهای قرآنی جهاد دانشگاهی افزود: شهر الکترونیک قرآنی در قالب پایگاه‌های اطلاع رسانی بزرگ و شهرهای الکترونیک ساختاری ارایه می‌شود و از لحاظ موضوعی ویژه قرآن خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه پروژه شهر الکترونیک قرآنی شامل دو بخش عمده است افزود: بخش نخست شامل طراحی نرم‌افزاری توسط مجموعه جهاد دانشگاهی و بخشی هم توسط بخشی خصوصی در حال طراحی است.
او با بیان اینکه شهر الکترونیک انجیل هم‌اکنون فعال است اظهار داشت: این شهر به شیوه آموزش تعاملی در دنیا در حال استفاده است اما الگوی شهر الکترونیک قرآنی ما نیست.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

قيام در برابر ظلم شاه و تحجر حوزه

قيام در برابر ظلم شاه و تحجر حوزه

بررسي تقابل گفتمان امام(ره) با دو جريان «حكومت پهلوي» و «ركود در نظام حوزوي...
سالمرگ بيروني، دانشمند بزرگ ايراني

سالمرگ بيروني، دانشمند بزرگ ايراني

ابوريحان محمد بيروني دانشمند بزرگ ايراني 13 دسامبر سال 1048 ميلادي (22 آذر) در شهر غزنه (افغانستان امروز) وفات يافت.
صلح های تحمیلی برای حذف تدریجی هویت فلسطینی

صلح های تحمیلی برای حذف تدریجی هویت فلسطینی

تلاش فراوان سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و نظامی در طول بیش از‌یک قرن برای محو‌یک هویت مسلّم و قطعی تاریخی به نام هویت مردم مسلمان فلسطین و قدس به عنوان قبله اوّل مسلمین صورت گرفت و در کنار سه فعالیت اول، تلاش‌های خستگی ناپذیر دیپلماسی نیز برای مشروعیت بخشی حکومت جعلی اسرائیل انجام گرفت.
سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

نقلاب اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی در سحرگاه 22 بهمن 1357 به پیروزی رسید، ولی علیرغم پیروزی انقلاب ولی هنوز هم آثار حاکمیت فرهنگی رژیم سابق در نهادهای حکومتی به چشم می‌خورد و گاهی هم باعث کارشکنی‌هایی می‌‌گردید.
اول اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی شیرازی

اول اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی شیرازی

شیخ مصلح الدین سعدی شیرازی بی تردید بزرگترین شاعری است که بعد از فردوسی آسمان ادب فارسی را با نور خیره کننده اش روشن ساخت و آن روشنی با چنان تلألویی همراه بود که هنوز پس از گذشت هفت قرن تمام از تاثیر آن کاسته نشده است و این اثر تا پارسی برجاست همچنان برقرار خواهد ماند.
Powered by TayaCMS