دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

رییس جامعه المصطفی العالمیه؛ اعتکاف حضور در اردوگاه بزرگ خودسازی است

No image
رییس جامعه المصطفی العالمیه؛ اعتکاف حضور در اردوگاه بزرگ خودسازی است همزمان با حضور گسترده طلاب و فضلای غیر ایرانی حوزه علمیه قم در مراسم معنوی اعتکاف، اطلاعیه ای از سوی رییس جامعه المصطفی العالمیه صادر شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام علیرضا اعرافی، رییس جامعه المصطفی العالمیه، 27 تیرماه، در پیامی به طلاب و فضلای معتکف غیر ایرانی با اشاره به نقش اعتکاف در خود‌سازی افراد گفت: اعتکاف، دلداگی به محبوب و معبود و حضور در اردوگاه بزرگ خود‌سازی و خویشتن‌یابی است.
در بخش دیگری از این پیام آمده است: جهان معاصر نیازمند پرورش عالمان فرزانه و رهبران فکری و معنوی است و این رسالت سترگ بر عهده جامعه المصطفی العالمیه است؛ بر طلاب، فضلا و اساتید لازم است به آرمان و آمال الهی و علم و ایمان مجهز شوند.
در پایان این پیام تصریح شد: اعتکاف می‌تواند نقش ممتازی در تعالی روحی و تقویت بُعد اخلاقی و تربیتی داشته باشد و اعتکاف تکیه بر نوسازی معنوی و شکوفایی اخلاقی است که دریچه‌های نو را بر روی معتکفان می‌گشاید.

منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

قيام در برابر ظلم شاه و تحجر حوزه

قيام در برابر ظلم شاه و تحجر حوزه

بررسي تقابل گفتمان امام(ره) با دو جريان «حكومت پهلوي» و «ركود در نظام حوزوي...
سالمرگ بيروني، دانشمند بزرگ ايراني

سالمرگ بيروني، دانشمند بزرگ ايراني

ابوريحان محمد بيروني دانشمند بزرگ ايراني 13 دسامبر سال 1048 ميلادي (22 آذر) در شهر غزنه (افغانستان امروز) وفات يافت.
صلح های تحمیلی برای حذف تدریجی هویت فلسطینی

صلح های تحمیلی برای حذف تدریجی هویت فلسطینی

تلاش فراوان سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و نظامی در طول بیش از‌یک قرن برای محو‌یک هویت مسلّم و قطعی تاریخی به نام هویت مردم مسلمان فلسطین و قدس به عنوان قبله اوّل مسلمین صورت گرفت و در کنار سه فعالیت اول، تلاش‌های خستگی ناپذیر دیپلماسی نیز برای مشروعیت بخشی حکومت جعلی اسرائیل انجام گرفت.
سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

نقلاب اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی در سحرگاه 22 بهمن 1357 به پیروزی رسید، ولی علیرغم پیروزی انقلاب ولی هنوز هم آثار حاکمیت فرهنگی رژیم سابق در نهادهای حکومتی به چشم می‌خورد و گاهی هم باعث کارشکنی‌هایی می‌‌گردید.
اول اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی شیرازی

اول اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی شیرازی

شیخ مصلح الدین سعدی شیرازی بی تردید بزرگترین شاعری است که بعد از فردوسی آسمان ادب فارسی را با نور خیره کننده اش روشن ساخت و آن روشنی با چنان تلألویی همراه بود که هنوز پس از گذشت هفت قرن تمام از تاثیر آن کاسته نشده است و این اثر تا پارسی برجاست همچنان برقرار خواهد ماند.
Powered by TayaCMS