دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

فعالیت های اجتماعی علامه سید محمد حسین فضل الله

No image
فعالیت های اجتماعی علامه سید محمد حسین فضل الله

خدمات اجتماعى و اقتصادى

علاّمه فضل الله بر این باور مى باشد که وقتى ملتى در محرومیّت باشد و تحت فشار تبعیض و بى عدالتى باشد، طعم عزّت را درک نخواهد کرد و به علاوه راه زنده ماندن و عملى شدن احکام شرعى در میان اقشار گوناگون در این است که به افراد محروم و بى بضاعت رسیدگى گردد و براى رفاه اجتماعى، بهداشتى و معیشتى اقدام شود. به همین سبب، وى به موازات کار فرهنگى و تبلیغى، امور رفاهى و اقتصادى را با جدیّت پى گیرى مى کند.

علاّمه فضل الله براى رسیدگى به شیعیان محروم و مقاوم لبنان و رسیدگى به وضع یتیمان و فرزندان شهدا و توجه به مسائل بهداشتى، تحصیلى و رفاهى آنان، مؤسسه هاى خیّریه اى را تأسیس کرده است که عبارتند از:

1. مبرة الامام الخوئى (مستقر در بیروت ناحیه دوم)

2. مبرة الامام زین العابدین(علیه السلام) واقع در دره بقاع(حوالى شهر بعلبک).

3. مبرة الامام على بن ابى طالب(علیه السلام) در جبل عامل.

4. مبرة سیّدة مریم، جبل عامل ناحیه جویا.

5. مبرة سیّده خدیجه الکبرى(علیها السلام)، واقع در بیروت.

6. مبرة الحوراء زینب(علیها السلام) واقع در بقاع غربى، ناحیه سحمر.

7. بیمارستانى در جنوب لبنان، براى رسیدگى به امور درمانى، بهداشتى و پزشکى مردم این ناحیه.

8. مکتبه الخدمات الاجتماعیه.

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

قيام در برابر ظلم شاه و تحجر حوزه

قيام در برابر ظلم شاه و تحجر حوزه

بررسي تقابل گفتمان امام(ره) با دو جريان «حكومت پهلوي» و «ركود در نظام حوزوي...
سالمرگ بيروني، دانشمند بزرگ ايراني

سالمرگ بيروني، دانشمند بزرگ ايراني

ابوريحان محمد بيروني دانشمند بزرگ ايراني 13 دسامبر سال 1048 ميلادي (22 آذر) در شهر غزنه (افغانستان امروز) وفات يافت.
صلح های تحمیلی برای حذف تدریجی هویت فلسطینی

صلح های تحمیلی برای حذف تدریجی هویت فلسطینی

تلاش فراوان سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و نظامی در طول بیش از‌یک قرن برای محو‌یک هویت مسلّم و قطعی تاریخی به نام هویت مردم مسلمان فلسطین و قدس به عنوان قبله اوّل مسلمین صورت گرفت و در کنار سه فعالیت اول، تلاش‌های خستگی ناپذیر دیپلماسی نیز برای مشروعیت بخشی حکومت جعلی اسرائیل انجام گرفت.
سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

نقلاب اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی در سحرگاه 22 بهمن 1357 به پیروزی رسید، ولی علیرغم پیروزی انقلاب ولی هنوز هم آثار حاکمیت فرهنگی رژیم سابق در نهادهای حکومتی به چشم می‌خورد و گاهی هم باعث کارشکنی‌هایی می‌‌گردید.
اول اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی شیرازی

اول اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی شیرازی

شیخ مصلح الدین سعدی شیرازی بی تردید بزرگترین شاعری است که بعد از فردوسی آسمان ادب فارسی را با نور خیره کننده اش روشن ساخت و آن روشنی با چنان تلألویی همراه بود که هنوز پس از گذشت هفت قرن تمام از تاثیر آن کاسته نشده است و این اثر تا پارسی برجاست همچنان برقرار خواهد ماند.
Powered by TayaCMS