دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مسلمانان چینی ساکن در مالزی خواستار افزایش مساجد شدند

No image
مسلمانان چینی ساکن در مالزی خواستار افزایش مساجد شدند مسلمانان چینی مالزیایی خواستار افزایش تعداد مساجد شدند تا خطبه‌ها را به زبان چینی برای مسلمانان ارائه داده و آنها بتوانند برحسب نیاز از آنها بهره‌مند شوند .
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازروزنامه استار مالزی فضل شی عبدالله رئیس انجمن مسلمانان چینی مالزی گفت: در حال حاضر ما در مساجدی شرکت می کنیم که خطبه ها را به زبان مالزیایی ارائه می کنند، اگرچه خبطه ها یکسان هستند اما برخی از مسلمانان چینی با زبانی به جز زبان مادری خود آشنایی ندارند.
حدود 200 نفر از اعضای انجمن مسلمانان چینی مالزی چین از دیروز جمعه 6 اردیبهشت ماه گردهم جمع شدند تا این موضوع را در میان سایر موضوعات حائز اهمیت برای مسلمانان مورد بحث بررسی بگذارند. این گردهمایی دربرگیرنده سخنرانیهای مختلف و چندین کارگاه است.
حدود 57 هزار مسلمان چینی در مالزی زندگی می کنند، به طور کلی مسلمانان 60 درصد جمعیت 26 میلیونی مالزی را به خود اختصاص داده که بیشتر آنها را بودائیان ، هندوها و مسیحیان تشکیل می دهند.
هفته گذشته عبدالله بداوی از ائمه جمعه خواست از رویکردی آرام و میانه رو برای جذب جوانان مسلمان به مساجد استفاده کند چرا که مساجد نقش مهم اجتماعی برعهده دارند.
فضل گفت: این انجمن اکنون در نظر دارد مسجدی برای مسلمانان چینی در شهر ایپوه بنا کند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

قيام در برابر ظلم شاه و تحجر حوزه

قيام در برابر ظلم شاه و تحجر حوزه

بررسي تقابل گفتمان امام(ره) با دو جريان «حكومت پهلوي» و «ركود در نظام حوزوي...
سالمرگ بيروني، دانشمند بزرگ ايراني

سالمرگ بيروني، دانشمند بزرگ ايراني

ابوريحان محمد بيروني دانشمند بزرگ ايراني 13 دسامبر سال 1048 ميلادي (22 آذر) در شهر غزنه (افغانستان امروز) وفات يافت.
صلح های تحمیلی برای حذف تدریجی هویت فلسطینی

صلح های تحمیلی برای حذف تدریجی هویت فلسطینی

تلاش فراوان سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و نظامی در طول بیش از‌یک قرن برای محو‌یک هویت مسلّم و قطعی تاریخی به نام هویت مردم مسلمان فلسطین و قدس به عنوان قبله اوّل مسلمین صورت گرفت و در کنار سه فعالیت اول، تلاش‌های خستگی ناپذیر دیپلماسی نیز برای مشروعیت بخشی حکومت جعلی اسرائیل انجام گرفت.
سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

نقلاب اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی در سحرگاه 22 بهمن 1357 به پیروزی رسید، ولی علیرغم پیروزی انقلاب ولی هنوز هم آثار حاکمیت فرهنگی رژیم سابق در نهادهای حکومتی به چشم می‌خورد و گاهی هم باعث کارشکنی‌هایی می‌‌گردید.
اول اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی شیرازی

اول اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی شیرازی

شیخ مصلح الدین سعدی شیرازی بی تردید بزرگترین شاعری است که بعد از فردوسی آسمان ادب فارسی را با نور خیره کننده اش روشن ساخت و آن روشنی با چنان تلألویی همراه بود که هنوز پس از گذشت هفت قرن تمام از تاثیر آن کاسته نشده است و این اثر تا پارسی برجاست همچنان برقرار خواهد ماند.
Powered by TayaCMS