دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

پاپ از مادیگرایی جشنهای کریسمس انتقاد کرد

No image
پاپ از مادیگرایی جشنهای کریسمس انتقاد کرد پاپ بندیکت شانزدهم دیروز یکشنبه 18 آذر ماه از مادی شدن شیوه های جشن گرفتن کریسمس انتقاد کرد و از واتیکان خواست علیه مصرف‌گرایی افراطی، ستادی تشکیل دهد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، اظهارات پاپ بندیکت شانزدهم رهبر کاتولیکهای جهان که از پنجره اتاق مطالعه خود که رو به میدان سنت پیتر باز می شود ایراد شد و مؤمنان میدان سنت پیتر به اظهارات وی که ناشی از وحشت گرفتار شدن کودکان و نوجوانان در دام مادیگرایی و مصرف گرایی بود گوش فرادادند.
بندیکت گفت: متأسفانه شیوه برگزاری و درک کریسمس با ذهنیت مادیگرایی آمیخته شده است.
پاپ با مخاطب قرار دادن زائران انگلیسی زبان میدان سنت پیتر گفت که دعا می کنم جشنهای کریسمس قلبهای شما را با امید رهایی بخش پر کند.
روز شنبه این هفته نیز پاپ نسبت به اینکه کودکان و نوجوانان مورد فریب الگوهای کاذب خوشبختی قرار می گیرند که توسط بزرگسالان پیش روی آنها قرار داده شده و در انتها به خیابان بن بست مصرف گرایی می رسند ابراز تأسف کرد.
ژان پل دوم سلف بندیکت نیز به مؤمنان علیه تبعات مادیگرایی و تأثیر آن بر اخلاق هشدار داده بود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

قيام در برابر ظلم شاه و تحجر حوزه

قيام در برابر ظلم شاه و تحجر حوزه

بررسي تقابل گفتمان امام(ره) با دو جريان «حكومت پهلوي» و «ركود در نظام حوزوي...
سالمرگ بيروني، دانشمند بزرگ ايراني

سالمرگ بيروني، دانشمند بزرگ ايراني

ابوريحان محمد بيروني دانشمند بزرگ ايراني 13 دسامبر سال 1048 ميلادي (22 آذر) در شهر غزنه (افغانستان امروز) وفات يافت.
صلح های تحمیلی برای حذف تدریجی هویت فلسطینی

صلح های تحمیلی برای حذف تدریجی هویت فلسطینی

تلاش فراوان سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و نظامی در طول بیش از‌یک قرن برای محو‌یک هویت مسلّم و قطعی تاریخی به نام هویت مردم مسلمان فلسطین و قدس به عنوان قبله اوّل مسلمین صورت گرفت و در کنار سه فعالیت اول، تلاش‌های خستگی ناپذیر دیپلماسی نیز برای مشروعیت بخشی حکومت جعلی اسرائیل انجام گرفت.
سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

نقلاب اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی در سحرگاه 22 بهمن 1357 به پیروزی رسید، ولی علیرغم پیروزی انقلاب ولی هنوز هم آثار حاکمیت فرهنگی رژیم سابق در نهادهای حکومتی به چشم می‌خورد و گاهی هم باعث کارشکنی‌هایی می‌‌گردید.
اول اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی شیرازی

اول اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی شیرازی

شیخ مصلح الدین سعدی شیرازی بی تردید بزرگترین شاعری است که بعد از فردوسی آسمان ادب فارسی را با نور خیره کننده اش روشن ساخت و آن روشنی با چنان تلألویی همراه بود که هنوز پس از گذشت هفت قرن تمام از تاثیر آن کاسته نشده است و این اثر تا پارسی برجاست همچنان برقرار خواهد ماند.
Powered by TayaCMS