دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

لزوم كتابت علم

No image
لزوم كتابت علم

پيامبر گرامي اسلام(ص) مي فرمايد: علم را با نوشتن مقيد سازيد در بند کشيد (تا براي ديگران حفظ شود و باقي بماند) (ميزان الحکمه، ج 11 ح 17324)

همچنين آن حضرت مي فرمايند: هرگاه مؤمن بميرد و يک برگه که روي آن علمي نوشته شده باشد، از خود بر جاي گذارد، تا روز قيامت آن برگه، پرده ميان او و آتش مي شود، و خداوند تبارک و تعالي به ازاي هر حرفي که روي آن نوشته شده، شهري هفت برابر پهناورتر از دنيا به او مي دهد. (همان، ح 17332)

در اين رابطه امام صادق(ع) به يکي از شاگردانش به نام مفضل مي فرمايد: علم را بنويس، و در ميان دوستان و برادرانت منتشر کن، پس اگر فوت کرديد، نوشته هاي خود را به فرزندان و نسل بعد از خود به ارث بگذاريد، زيرا براي مردمان، زمان فتنه و آشوب مي رسد، که در آن هنگام جز با کتاب و نوشته ها انس نگيرند. (الکافي، ج 1، ص 67)

همچنين ابوبصير نقل مي کند: از امام صادق(ع) شنيدم که فرمود: بنويسيد، همانا شما قادر بر محافظت مطالب علمي خود نمي باشيد، مگر به نوشتن و کتابت کردن. (همان، ص 52)

روزنامه كيهان، شماره 21230 به تاريخ 24/9/94، صفحه 8 (معارف)

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

پرسش‌هایی که پاسخ آن بر گرده فلسفه است

پرسش‌هایی که پاسخ آن بر گرده فلسفه است

انسان تنها موجودی است كه با برپايي نظام فكري و ايدئولوژيك، به آينده خود نيز نظر دارد و متفكرانه و مبتني بر يك چارچوب انديشه‌اي، به به كارگيري ابزار مي‌پردازد.
No image

زیان های تنبلی

No image

هجرت به مشهد مقدس

No image

اوصاف چشم‌نواز

پر بازدیدترین ها

No image

النسى ء

No image

القضا ء

No image

فوائد

No image

آداب الدعاء

No image

الوافى

Powered by TayaCMS