دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله العظمی مکارم شیرازی؛ اسلام هیچ سئوالی را بدون پاسخ نگذاشته است.

No image
آیت الله العظمی مکارم شیرازی؛ اسلام هیچ سئوالی را بدون پاسخ نگذاشته است.
آیت‌الله العظمی مکارم‌ شیرازی گفت: جوانان، امید آینده کشور و نظام اسلامی هستند و دشمن می‌خواهد عقاید آنان را متزلزل و اخلاقشان را آلوده کند.
 
به گزارش ایسنا به نقل از مرکز خبر حوزه، این مرجع تقلید در دیدار اقشار مختلف مردم اظهار داشت: جوانان باید فاصله خود را با نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه و تفسیر آیات قرآن کم کنند، زیرا بالا رفتن علم و دانش باعث تشخیص راه زندگی صحیح و سعادتمند خواهد شد.
وی افزود: تمسک به فرهنگ اسلام و علوی و پرهیز از مجالس آلوده و دوستان ناباب، اخلاق و عقاید اسلامی را حفظ می‌کند.
این مرجع تقلید تصریح کرد: سایت‌های شیطنت‌آمیز ضد اسلامی و شیعی فعال هستند و شبه‌افکنی می‌کنند و جوانان سئوالات خود را با عالم دینی در میان بگذارند، چون این شبهات با ساده‌ترین استدلال علمی و فلسفی، جواب روشن دارند.
مکارم‌ شیرازی گفت: ما به برکت اهل‌بیت (ع) می‌گوییم سوالی بدون جواب در تمام مسایل دینی اسلام وجود ندارد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به مقام علمی حضرت علی (ع) اشاره کرد و افزود: درباره مقام علمی حضرت علی (ع) هر چقدر بگوییم کم است و در کتب معروف اهل‌سنت بارها نقل شده که در دوران خلافت خلیفه دوم هر مشکلی در مسایل قضایی، اعتقادی و مسایل احکام شرعی پیش می‌آمد، سراغ حضرت علی (ع) می‌آمدند.
وی تصریح کرد: خلیفه دوم بارها به صراحت اعلام می‌کرده اگر روزی مشکلی برای جهان اسلام از نظر علمی پیش بیاید و پاسخ‌گوی این مشکل علی (ع) نباشد، خدا من را زنده نگه ندارد چون آبروی اسلام می‌رود.
این مرجع تقلید خاطرنشان کرد: مسایل سیاسی اجازه نمی‌داد مسئله خلافت را به محور اصلی خود برگردانند، اما به مقام و جایگاه علمی حضرت علی (ع)، بارها اعتراف می‌کردند.
مکارم‌شیرازی گفت: بدون ولایت اسلام ناقص است، چون جواب بسیاری از سئوالات ولایت آنها بیان کرد.
وی افزود: اسلام به تفاوت میان پسر و دختر که پسر را تحفه الهی می‌دانستند خط بطلان کشیده بلکه می‌گوید همه، نعمت خدا هستند و همه عزیز و محترم‌اند و این تفاوت‌ها افکار زمان جاهلیت است.
 
 
منبع:  www.isna.ir
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

کتاب سازمان‌های مردم نهاد

کتاب سازمان‌های مردم نهاد

هدف کلی این تحقیق استخراج راهکارهای ممکن در ایجاد و تقویت زمینه‌های لازم نظارت سازمان‌های غیر دولتی بر تبلیغ و ترویج پیام دینی است؛ اهداف فرعی این تحقیق عبارتنداز: ترسیم وضعیت موجود سازمان‌های غیر دولتی فعال در حوزه فرهنگی‌دینی، شناخت نوع رابطه دولت و سازمان‌های غیر دولتی فعال در حوزه فرهنگی دینی در نظارت بر تبلیغ و ترویج پیام های دینی، شناخت نوع رابطه سازمان‌های غیر دولتی در امر نظارت بر تبلیغ و ترویج پیام‌های دینی با یکدیگر، شناخت موانع موجود در نظارت سازمان‌های غیر دولتی بر تبلیغ و ترویج پیام‌های دینی است.
تبلیغ تربیت گرا – جلد سوم - محتوای لسانی

تبلیغ تربیت گرا – جلد سوم - محتوای لسانی

در پژوهش‌هایی که در عرصه دانش تبلیغ انجام شده است، «محتوا» و زوایای مختلف آن مورد توجه جدی پژوهشگران قرار نگرفته است. مجموعه پیش‌رو «محتوا» را در بخش لسانی تبلیغ تربیت گرا ترسیم می‌کند.
تبلیغ تربیت گرا – جلد چهارم - روش لسانی

تبلیغ تربیت گرا – جلد چهارم - روش لسانی

اثر حاضر، به ترسیم روش های لسانی ارائه مفاهیم تبلیغی پرداخته است. مباحث این کتاب در ده فصل ارائه شده است.
تبلیغ تربیت گرا – جلد اول - کلیات

تبلیغ تربیت گرا – جلد اول - کلیات

مخاطبین نوشته‌ی پیش‌رو دست‌اندرکاران امر تبلیغ بوده و شامل کلیات تبلیغ تربیت‌گرا می‌باشد و مبتنی بر آیات و روایات تالیف شده است.
کتاب قواعد تبلیغ دین در کتاب و سنت

کتاب قواعد تبلیغ دین در کتاب و سنت

کتاب در سه بخش تدوين‌شده است: بخش نخست به کليات و تعريف تبليغ دين مي‌پردازد و در بخش دوم به مباني و اصول تبليغ پرداخته و درنهايت بخش سوم ويژگي‌هاي مبلّغ ديني را بررسي مي‌کند.
Powered by TayaCMS