دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

ارتقا فرهنگ نیازمند نقشه فرهنگی است

No image
ارتقا فرهنگ نیازمند نقشه فرهنگی است یزد - خبرگزاری مهر: مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد با اشاره به اینکه بدون نقشه فرهنگی، فرهنگ ارتقاء پیدا نمی کند ، گفت: اگر برنامه های فرهنگی و هنری نداشته باشیم نباید انتظار ارتقاء فرهنگ در سطح جامعه را داشته باشیم.
حجت الاسلام احمد عجمین در گفتگو با خبرنگار مهر در یزد اظهار داشت : تا زمانیکه ایده و برنامه ریزی برای برنامه های فرهنگی و هنری نداشته باشیم نباید انتظار ارتقاء فرهنگ در سطح جامعه را داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه رویکرد کلی این اداره کل پژوهش مداری است، تصریح کرد: این اداره کل به دلیل توجه جدی به پژوهش امسال توانست در این حوزه رتبه ممتاز کشوری را به دست آورد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد خاطرنشان کرد: در سالجاری با پژوهشهایی که صورت گرفته است طرح آسیب شناسی فرهنگی با اتمام 60 طرح نظر سنجی پایان یافت.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد افزود: تهیه اطلس فرهنگی نیز در دستور کار این اداره کل است.
حجت الاسلام عجمین گفت: تهیه اطلس فرهنگی از برنامه های بلند مدت اداره کل ارشاد استان یزد است.

منبع‌: مهرنیوز

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

ادلة قبح اعانه بر اثم ورابطه آن با مساله آزادی بیان

متن سخنرانی ادلة قبح اعانه بر اثم ورابطه آن با مساله آزادی بیان در موضوع تعاون و بررسی مسأله اعانه بر اثم در این بخش قرار دارد.
No image

مقابله با اثم و عدوان؛ اساس قیام حسینی

در این بخش متن سخنرانی با عنوان مقابله با اثم و عدوان؛ اساس قیام حسینی در موضوع تعاون و بررسی مسأله اعانه بر اثم آورده شده است.
No image

مفهوم شناسی «تعاون»، «بر» و «تقوی»

در این متن به مفهوم شناسی «تعاون»، «بر» و «تقوی» با موضوع تعاون و بررسی مسأله اعانه بر اثم پرداخته شده است.
No image

مبانی اجتماعی حرمت اعانه به اثم

در این بخش متن سخنرانی با عنوان مبانی اجتماعی حرمت اعانه به اثم در موضوع تعاون و بررسی مسأله اعانه بر اثم آورده شده است.
No image

رابطة نهی از منکر با اعانه به اثم

متن سخنرانی رابطة نهی از منکر با اعانه به اثم در موضوع تعاون و بررسی مسأله اعانه بر اثم در این بخش قرار دارد.
Powered by TayaCMS