دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

سومین جایزه ادبی فردوسی در روسیه برگزار می شود

No image
سومین جایزه ادبی فردوسی در روسیه برگزار می شود چهارمین المپیاد سراسری زبان فارسی و سومین جایزه ادبی فردوسی در روزهای 16 و 17 نوامبر در مسکو برگزار می شود.
برگزاری دو دوره المپیاد زبان فارسی در فدراسیون روسیه و همچنین تجربه اولین جایزه ادبی فردوسی در سال1384 (2005) که با استقبال دانشجویان و دانشگاه ها مواجه شد، باعث شد تا رایزنی فرهنگی ایران با همکاری انستیتو کشورهای آسیا و آفریقای دانشگاه دولتی مسکو، مرکز منطقه ای تحقیقات زبان و ادبیات فارسی - مسکو و مرکز گسترش زبان و ادبیات فارسی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ایران، اجرای جایزه ادبی فردوسی را در شکلی جدید در دستور کار قرار دهد.
ترغیب و تشویق دانشجویان فارسی آموز روسیه به آشنایی بیشتر با ادبیات گرانسنگ فارسی، فراگیری این ادبیات و شناسایی و حمایت استعدادهای برتر در این زمینه و جلب توجه دانشگاه ها و مراکز آموزشی و اساتید روسیه به آموزش و گسترش ادبیات فارسی، ترغیب محققان، نویسندگان و مترجمان و ناشران روس به تهیه آثار در زمینه زبان و ادبیات فارسی، شناسایی آثار تهیه و منتشر شده در زمینه زبان و ادبیات فارسی در فدراسیون روسیه از برنامه های این جایزه ادبی اعلام شده است.
جایزه ادبی فردوسی 25 و 26 آبان ماه در 3 بخش اصلی آزمون ادبی فردوسی، آثار برتر ادبیات فارسی و فعالان برتر ادبیات فارسی برگزار می شود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

ادلة قبح اعانه بر اثم ورابطه آن با مساله آزادی بیان

متن سخنرانی ادلة قبح اعانه بر اثم ورابطه آن با مساله آزادی بیان در موضوع تعاون و بررسی مسأله اعانه بر اثم در این بخش قرار دارد.
No image

مقابله با اثم و عدوان؛ اساس قیام حسینی

در این بخش متن سخنرانی با عنوان مقابله با اثم و عدوان؛ اساس قیام حسینی در موضوع تعاون و بررسی مسأله اعانه بر اثم آورده شده است.
No image

مفهوم شناسی «تعاون»، «بر» و «تقوی»

در این متن به مفهوم شناسی «تعاون»، «بر» و «تقوی» با موضوع تعاون و بررسی مسأله اعانه بر اثم پرداخته شده است.
No image

مبانی اجتماعی حرمت اعانه به اثم

در این بخش متن سخنرانی با عنوان مبانی اجتماعی حرمت اعانه به اثم در موضوع تعاون و بررسی مسأله اعانه بر اثم آورده شده است.
No image

رابطة نهی از منکر با اعانه به اثم

متن سخنرانی رابطة نهی از منکر با اعانه به اثم در موضوع تعاون و بررسی مسأله اعانه بر اثم در این بخش قرار دارد.
Powered by TayaCMS