دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نامه جامعه مدرسین درباره اظهارات اعلمی

No image
نامه جامعه مدرسین درباره اظهارات اعلمی دفتر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با انتشار نامه‌ای تصریح کرد:مطالب موهن یک نماینده مجلس زیرپا گذاشتن خطوط قرمز عقیدتی و ارزشی به جهت اهداف بسیار نازل سیاسی است.
به گزارش«جهان» و به نقل از فارس در نامه محمودرضا جمشیدی مسئول دفتر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم آمده است:‌
پیرامون مطالب موهنی که اخیراً توسط یک نماینده مجلس مطرح شده است بایستی باطلاع رسانید که بیان این مطالب و زیرپا گذاشتن خطوط قرمز عقیدتی وارزشی به جهت اهداف بسیار نازل سیاسی بوده و کاملاً از سوی متدینین و معتقدین مذوم و محکوم می‌باشد.
این سخنان بی‌پایه و اساس به ساحت ادین و ائمه معصومین (ع) مع‌الاسف مسبوق به سابقه است که انتقاد به خداوند تبارک و تعالی و... اندکی از عقبه‌های این سخنان امروزی است. چه آنکه تشابه‌سازی میان معصومین (ع) و غیر معصوم نیز فاقد وجاهت علمی و تحقیقی است.
منبع خبر:
jahannews.com

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

ضرورت امید به رحمت الهی از نگاه معصومین

در این متن به ضرورت امید به رحمت الهی از نگاه معصومین با موضوع توبه و امید به مغفرت پرداخته شده است.
No image

شرایط توبه

در این متن به شرایط توبه با موضوع توبه و امید به مغفرت پرداخته شده است.
No image

توبه؛ سبب مغفرت الهی

در این متن به توبه؛ سبب مغفرت الهی با موضوع توبه و امید به مغفرت پرداخته شده است.
No image

بررسی توبه در آیات قرآن

در این بخش متن سخنرانی با عنوان بررسی توبه در آیات قرآن در موضوع توبه و امید به مغفرت آورده شده است.
Powered by TayaCMS